Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Домінікана
Cама Тропічний рай (Пляж Рінкон, Водоспад Ель Лимон)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 02.04.2022 до 01.05.2022, Четвер,
  • Пам'ятки по маршруту: Киты, Самана, гора Редонда, пляж Бакарди,
    Тематика:
    Оглядові, Незвичайні, Для дітей, Острови і море, Активний відпочинок на природі
Опис

Захоплююча, ексклюзивна екскурсія, яка включає в себе відвідування самих екзотичних місць в Домінікані.
Поринь у світ незабутніх пригод. На цій екскурсії Ви побачите Домінікану з іншого боку. Побуваєте в найкрасивіших куточках півострова Самана самого "зеленого" регіону Домініканської Республіки.
- Автобусна поїздка до затоки Самана по мальовничій гірській дорозі з неймовірними краєвидами і плантаціями тропічних фруктів таких як манго, какао, папайя і маракуйя призведе Вас в рибальське село Лас Канітас, де Вас чекатиме смачний сніданок (натуральний сік, кава, фрукти, бутерброди)
- Далі Ви перетинаєте затоку Самана (місце куди взимку припливають горбаті кити) на швидкісному комфортному мотомарані з келихом типового домініканського коктейлю Куба Лібре і потрапляєте в порт столиці півострова - міста Самана Санта Барбара, де Ви побачите красивий міст до безлюдного острову і головну вулицю Самани з різнокольоровими будинками колоніального стилю.
- Ваша подорож продовжиться на відкритій вантажівці через населені пункти півострова до одного з найкрасивіших пляжів півострова - пляж «Рінкон». Ви отримаєте унікальну можливість побачити справжнє життя і красу півострова на відстані витягнутої руки. По прибуттю на найкрасивіший пляж півострова Самана Ви будете зачаровані неймовірною красою природи, яка буде Вас оточувати. Після довгого відпочинку та купання на пляжі, Ви відвідаєте місце, де гірська річка з прохолодною прісною водою, чистою як сльоза, впадає в океан. Ви зможете освіжитися, і подивитися мангрові зарості і красивих морських рибок.
- У другій половині дня, Ви підете на ранчо, розташоване в центрі півострова в джунглях, де Вам запропонують смачний обід типовий Домініканській кухні.
- А після короткого інструктажу, Вас чекає легка прогулянка на конях, в супроводі професійного погонича, через джунглі до водоспаду «Ель Лимон» висотою 43 метра.
Відвідавши водоспад і познайомившись з місцевою флорою і фауною на ранчо Ви підете в зворотній шлях повні сил і позитивних емоцій.
Формат проведення екскурсії
Одноденна екскурсія на півострові Самана. Змішана: автобусна, з морським переходом затоки Самана на швидкісному катамарані, відпочинок на пляжі, активний відпочинок (спуск і підйом до водоспаду, кінна прогулянка по джунглях)
Ви побачите
Залив Самана, Столиця півострова Самана Санта Барбара, Пляж Рінкон, Мангрові зарості, Водоспад Ель Лимон, Фруктова Лавка, Міст до безлюдному острові.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - $169, діти (3-12 років) - $82, немовлята (0-3 років) - $0
У вартість входить
Трансфер на комфортабельному автобусі, Wi Fi в автобусі, Послуги російськомовного гіда, Напої (алкогольні і безалкогольні), Сніданок, Обід

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю