Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Австрія
Дорога замків Штирії і Грац
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 23.09.2021 до 31.03.2022, Середа,
  • Пам'ятки по маршруту: площадь Хауптплац, Ратуша, башня Уртурм, замок Эггенберг, замок и зоопарк Херберштайн,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

При замовленні екскурсії ви отримаєте ваучер на знижку 10% на покупки в Designer Outlet Parndorf (30 хвилин від Відня) і Designer Outlet Salzburg (в Зальцбурзі).

Екскурсія в дивовижний світ справжньої гостинності Штирії і її столиці Граца, що лежить в стороні від основних туристичних маршрутів і відомої своєю домашньою кухнею, красивою природою, замками і незвичайною історією. Це рідкісна можливість відвідати один з старовинних замків – Херберштайн, де і донині з XII століття проживає відома графська династія; пройтися по незвичайному зоопарку і відкрити для себе Австрію з несподіваних сторін.

Ми запрошуємо Вас відправитися в романтичну подорож по так званій дорозі замків, якими особливо пишається Австрія. Спочатку Ви зробите невелику прогулянку прекрасно збереженому середньовічному містечку Хартберг.

Наступним важливим пунктом на Вашому шляху по дорозі замків Штирії стане один з найбільш таємничих і, як кажуть, найромантичніших штирійських замків, замок графів Херберштайн, побудований на потужній скелі в ущелині річки Файстриц. Будівництво замку відносять до початку тринадцятого століття і будова досі не тільки належить, але і служить будинком цієї старовинної австрійської дворянської родини. За ось вже сім століть свого існування Херберштайн увібрав в себе кілька архітектурних стилів – готику, ренесанс і бароко – і справді є одним з найкрасивіших замків в цих краях. Замок оточений великим зоопарком, заснованим в 16-му столітті, по просторих вольєрах якого вільно розгулює більше ста видів тварин з різних кінців світу.

У ході цієї програми за Штирії, Ви приймете участь в цікавому cake-show і самі приготуєте традиційний штирійський розписний пряник – лебкухен, який стане чудовим подарунком для Ваших близьких або просто приємним спогадом про цю поїздку і допоможе трохи відволіктися від перегляду замків.

Завершиться програма в столиці Штирії – Граці, другому за величиною місті Австрії. Історичний центр цього "студентського" міста (в Граці працює чотири університету!) у 1999 році був включений в список Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО.

Під час цієї екскурсії по Штирії Ви не тільки зможете покуштувати штирійські делікатеси, але і познайомитися з багатою культурною спадщиною цієї землі. Дорога замків - це той шлях, який варто пройти!
Формат проведення екскурсії
Автобусна та пішохідна. Екскурсія проводиться на двох мовах - російською та англійською, в автобусі можуть бути туристи з різних країн.


Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 119 EUR, діти (3-11 років) - 95 EUR, немовлята (0-3 років) - 95 EUR
У вартість входить
Вхідні квитки в замок і зоопарк, напій в замку, дегустація солодощів з кавою або чаєм.
У вартість не входить
Обід у вартість екскурсії не входить і оплачується додатково на місці.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю