Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Греція
Подорож з Криту на Крит
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Древнє Платанове дерево в селі Краси, Фабрика ножів Сапунакіс, Монастир Кера Кардіотісса, Гончарна майстерня, Печера Зевса,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Церкви та монастирі
Опис

Острів Крит на узбережжі і високо в горах абсолютно різний!

Особливо в другій половині дня, коли плато Лассіті вільно від відвідувачів. Ви побуваєте на знаменитій фабриці критських ножів і прослідкуйте за роботою досвідчених ковалів і точильників. У другій половині дня ніщо не завадить вам послухати в тиші сталактитової печери дивовижні легенди про народження бога Зевса. Ми доторкнемося до найдавнішого на острові платана-Величезного дерева в 20 обхватів! А в селі Психро, спеціально для групи TEZ TOUR, искуссный гончар проведе майстер-клас і приділить увагу кожному гостю. У монастирі Богородиці сердечної нас чекає древній обряд з ""чудесним ланцюгом"". У фіналі програми-традиційне лассітійське барбекю в старовинній таверні.

Ви підете до підніжжя Диктійських гір, в саму східну область острова Крит-Лассіті. Тут можна побачити дикі оливкові гаї, дубові, каштанові і кленові ліси. Тут критяни-горяни живуть так само, як і сотні років тому. Ви почуєте захоплюючу розповідь екскурсовода про особливості національного скотарства, про млинах, фруктових та горіхових садах.
98% відсотків сучасних греків – православні християни. 98 діючих монастирів знаходяться на Криті. Але тисячі років тому тут царювала інша віра – в олімпійських богів і героїв. Тут Геракл бився з Критським левом, а новонародженого Зевса сторожили в печері німфи, курети і коза Амалфея.
Сьогодні у вас є можливість за один день побачити два різних Криту за один день.
Ви підете на плато Лассіті, де критські горяни зберігають свої вікові традиції. Відвідайте фабрику ножів Сапунакіс, побачите, як трудяться різьбяр по дереву, ковалі і точильники, як майстер-гравірувальник завдає на блискучі поліровані клинки крилаті фрази або традиційні критські вірші – мадінади. При бажанні ви зможете придбати будь-який вподобаний ніж.
У селі Краси побачите знаменитий тисячолітній платан з окружністю в 20 обхватів – найдавніше дерево на острові! За легендою, саме в тіні цього дерева Зевс полюбив Європу, і плодом любові став майбутній великий цар Мінос.

Потім ви побуваєте в гірському монастирі Кера Кардіотіса, де зберігається чудотворна ікона Богородиці Серцевою. Поклонитися їй приходять паломники з різних країн. В заспокійливій атмосфері монастиря ви зможете відпочити душею і звернутися до Богородиці з проханням – кажуть, загадані тут бажання завжди збуваються.

Саме тут, на плато Лассіті, знаходиться село Психро, де з давніх часів живуть представники однієї з самих шанованих професій Криту – гончарі. Ви відвідаєте майстерню і побачите процес виготовлення кераміки на гончарному колі. На ваших очах глиняна чаша перетвориться на вазу, ваза – в амфору, амфора – в глечик. Майстер поділиться з вами секретами виробництва і випалу теракотових ваз, а потім всі бажаючі зможуть самі виготовити глиняний виріб і забрати свій шедевр на пам'ять.

Печера Зевса знову поверне вас у світ давньогрецьких міфів і легенд. Піднятися наверх можна по обладнаній доріжці за 10-15 хвилин (пішки або, за додаткову плату, на ослику). Ви побачите плоскогір'я Лассіті з висоти пташиного польоту і перенесетеся за часів язичництва і давньогрецької міфології. Саме тут, у глибокій карстовій печері, з'явився на світ головний Олімпійський бог-Зевс. Ви зійдіть на глибину 45 метрів і побачите величезні сталактити і сталагміти. Містична підсвічування і густий зелений мох перенесуть вас в простір легенд і чарівництва. Не забудьте кинути монетку в підземне озеро, щоб бог-громовержець посприяв вашому швидкому поверненню на Крит!
День, повний контрастів і вражень закінчиться в старовинній таверні, де для вас на вечерю приготували барбекю за традиційними лассітійських рецептами.
br > < b > Формат проведення екскурсії < / b> < br > екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі до 50 осіб у супроводі російськомовного гіда. Програма дозволяє зберегти сніданок і обід в готелі, а також спокійно відпочити на морі вранці.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 69 EUR, діти (3-11 років) - 49 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
Ласситийское барбекю на обід, вхідні квитки в печеру Зевса і монастир Кера.
У вартість не входить

Ослики до пещеры Зевса не включены в стоимость экскурсии.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю