Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Греція
Круїз на острів Санторіні
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 13.10.2021 до 16.10.2021, Середа, П'ятниця,
  • Пам'ятки по маршруту: Эгейское море, Місто Ія, Місто Фіра,
    Тематика:
    Історія та культура, Острови і море, В інше місто, З дегустацією, Водні прогулянки
Опис

Відвідайте одне з найкрасивіших місць на Землі - романтичний острів Санторіні! Це унікальна подорож на один день, спогади від якого залишаться в пам'яті на все життя!

На великому комфортабельному швидкохідному поромі ви зробите морський круїз до знаменитого острова-вулкана. Кращі гіди-
фахівці з Санторіні познайомлять вас з чарівною кикладською архітектурою, з суворою природою острова, проведуть по вузеньких вуличках білосніжних містечок Фіра і Ія. Ви пообідаєте в місцевій таверні і продегустуєте солодке вино «Vinsanto» з унікального сорту винограду, що росте тільки на Санторіні. І обов'язково зробите фотографії, гідні обкладинки глянцевого журналу.
 
За мірками острова Крит, Санторіні знаходиться в іншому кінці Греції. Але сучасний паром доставить гостей на місце буквально за дві години! Збір по готелям, дорога в порт Іракліон, а головне - саме морську подорож буде проходити під чуйним керівництвом екскурсовода TEZ TOUR. На жаль,
дуже багато інших компаній, з метою економії (квитки на корабель дорогі) користуються послугами «місцевих гідів» на Санторіні, а гості на поромі надані самі собі.

Після прибуття, екскурсія почнеться з підйому на автобусі до містечка Ія. Прогулянка по маленькій біло-блакитний Ії відкриє перед вами всю красу традиційної кикладської архітектури.
З давніх часів жителі Санторіні використовували легку і міцну вулканічну лаву для будівництва своїх казкових будиночків, викопаних в скельних породах. Екскурсовод розповість вам багато цікавого про життя санторінців, про сплячому вулкані і секрети біло-блакитних будинків, а також покаже ракурси, звідки виходять найкращі фотографії.
В одній з кращих місцевих таверн для вас приготують обід, а у вільний час зможете самостійно погуляти по місту і придбати сувеніри.

Далі, ви відвідаєте столицю Санторіні - місто Фіра. Величний православний собор, сліпуча білизна будинків, блакитні куполи церков і захоплюючий дух вид на кальдеру сплячого вулкану - додому ви відвезете не тільки красиві знімки, але і масу вражень.
 
Але не тільки величний вулкан і унікальна кикладська архітектура приваблюють гостей на цей дивовижний острів.
Санторінці володіють секретами застосування вулканічної лави! У місцевих селах здавна за традиційними рецептами готують креми, косметику і варять мило. Спеціально оброблена лава з надр санторинського вулкана має особливі лікувальні властивості і завжди допомагала грекам доглядати за шкірою. Магазин Terra del Santo розташовується в селі Мегалохорі, де немає великого туристичного потоку. Тому ціни тут нижчі, ніж в сувенірних магазинах в курортних зонах! Тут є вино «Vinsanto», кращі сорти оливкової олії і пасти, санторинська Фава і карликові помідори, гірський мед, чай, місцеві солодощі, "вулканічні" фісташки і кілька видів вулканічної пемзи.

Формат проведення екскурсії
Екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі 50-70 чоловік в супроводі російськомовного гіда і передбачає переїзд на комфортабельному швидкохідному поромі.

Тип ваучера
e-voucher "

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 165 EUR, діти (3-11 років) - 83 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
Обід і квитки на швидкісний пором.
У вартість не входить

Питание.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю