Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Іспанія
Фієста Авентура
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Парк атракціонів PORT AVENTURA, Шоу феєрверків,
    Тематика:
    Незвичайні, Для дітей
Опис

У найбільшому в Іспанії парку атракціонів Порт Авентура Ви зможете здійснити кругосвітню подорож завдяки його 6-ти тематичних зон. За останні 30 атракціонів, найвища американська гірка в Європі і безліч уявлень чекають Вас на кожному кроці.

Кожен цей парк відвідують більше 3 мільйонів чоловік, що робить його найпопулярнішим розважальним парком в Іспанії і шостим - в Європі.

Сам парк атракціонів поділений на шість тематичних зон:
Зона «Середземномор'я» схожа на типове каталонське містечко, тут розташовані найшвидші американські гірки в Європі.
Зона «Дикого Заходу» оформлена в дусі американських вестернів, тут можна на балоні прокотитися по ревучий гірській річці.
Зона «Мексика» знаменита атракціоном Hurakan Condor. Якщо не боїтеся падіння з висоти 100 метрів - вам сюди!
Зона «Китай» - цілих вісім мертвих петель! Тут можна розігнатися до 100 км / ч.
Зона «Полінезія» - найменша, в ній атракціони спокійніші.
Дитяча країна «Сезам» відкрилася порівняно недавно. Для найменших відвідувачів парку.

Деякі атракціони:

FURIOS BACO - Спробуйте неймовірну горизонтальну катапульту Port Aventura, яка розганяється до 135 км / год за 3 секунди. За час запаморочливої подорожі ви пронесетесь над землею, перетинаючи рови, тунелі і навіть торкаючись поверхні озера Медітерранео. Furios Baco - поза всяким сумнівом, один з найбільш екстремальних атракціонів. Протягом 850 метрів в головних ролях міць і швидкість.

TUTUKI SPLASH - У секретному місці серед заростей в зоні Полінезія, дорогу до якого знають тільки тубільці, причаїлася одна з найбільш руйнівних сил природи: жахливий вулкан, який ось-ось прийде до тями від довгого сну. Киньте виклик вулкану на борту човна, що борознять води, повні безлічі сюрпризів. Ласкаво просимо на один з найбільш захоплюючих атракціонів!

SHAMBHALA - ці американські гірки є найвищими в Європі з найдовшим відрізком падіння. Їх п'ять «верблюжих горбів» (підвищень протягом маршруту) змусять вас відірватися від сидіння, і вам захочеться знову прокотитися, як тільки ви опинитеся на землі. Ви готові пережити всі відчуття, які дарує Shambhala?

Ви вже готові покинути парк, але залишається остання вистава. Це приголомшливе мультимедійне шоу поєднує вогонь і воду, світло і звук, а також включає піротехнічні спецефекти, які приведуть вас у захват і змусять посміхнутися. Ви не зможете відвести погляд від озера, насолоджуючись цим чудовим водним видовищем.
Формат проведення екскурсії
Вхідні квитки в парк атракціонів Порт Авентура, організований трансфер до парку розваг і назад. Вільний час в парку (приблизно 6 годин).
Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 89 EUR, діти (3-9 років) - 79 EUR, немовлята (0-3 років) - 25 EUR
У вартість входить
Вхідні квитки в парк атракціонів Порт Авентура, організований трансфер до парку розваг та назад.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю