Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Іспанія
Щоденна пішохідна екскурсія по Барселоні
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 29.03.2024 до 31.05.2024, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Площа Каталонії, Бульвар Рамблас, Ринок Бокерія, Готичний квартал, Королівська площа, Єврейський квартал, Площа Святого Нері, Дворик Єпископа, Кафедральний собор, Королівський палац, Колони храму Барсіно, Мерія і Ратуша, Район Борн, Храм Санта Марія дель Мар,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Піші прогулянки-екскурсії, Архітектура
Опис

Барселона є одним з улюблених напрямків для спокійного відпочинку і пізнавального туризму.

Це стародавнє іспанське місто надихає своєю особливою архітектурою: поруч із середньовічними соборами уживаються неоготичні будівлі, лабіринт центральних вуличок разюче контрастує з геометрично накресленими кварталами Нового Району, а в деяких парках можна запросто загубитися, розглядаючи незліченні скульптури і статуї.

Це місто, де сієста плавно перетікає в фієсту, місто посмішок, пляжів, свободи, сонця, розкішної гастрономії. Море, хороша погода і вино. Що ще потрібно для щастя?

Під час нашої прогулянки ви дізнаєтеся багато цікавого про те, як і чим живе Барселона, які гастрономічні витребеньки тут варто спробувати, побачите найцікавіше і отримаєте безліч корисних порад і гідних для відвідування закладів.

Екскурсія проходить за двома маршрутами - "Синього" і "Червоного" (дивіться карту екскурсії та дні проведення маршрутів по посиланнях в розділі "Додаткова інформація"). Маршрути чергуються через день.

Червоний маршрут присвячений сучасним реаліям Барселони і охоплює бульвар Рамбла, центральну туристичну артерію міста. Величезною різноманітністю і цікавими заходами вабить ринок Бокерія. Захопимо Готичний квартал з римськими руїнами і стародавніми похованнями. Ми побачимо як ріс творчо і прикидав в життя свою божевільну архітектуру великий Гауді. Дізнаємося де пропадають гроші з кредитних карток коли починається сезон знижок. Ну а закінчимо недалеко від центральної площі Каталонії, яка ділить місто на старе і сучасне у кварталі Ешампле.

Синій маршрут занурює в історію Середньовічної Барселони. Яскраві історії з минулого, що відбулися в лабіринті вузьких вуличок стародавнього міста. Тут на кожному розі вас чекає дивовижна легенда і незвичайні персонажі з минулого, які знову оживуть спеціально для вас. Інквізиція і великі відкриття, часи величі і величезної скорботи. Ми прогуляємося по Готичному і Єврейському кварталу, побачимо Кафедральний собор, самі атмосферні площі Старого Міста, пройдемося по кварталу ремісників, де зараз знаходиться модний район Борн, і закінчимо прогулянку недалеко від пляжу Барселонета.


Під час огляду визначних пам'яток екскурсовод не тільки розповість цікаві історії про них, але і познайомить вас з міськими легендами, допоможе відчути місцевий колорит. Вам не будуть переказувати зміст типового туристичного буклета. Вся інформація «жива», корисна і цікава, вона допоможе вам зрозуміти складний характер багатоликої і екстравагантної Барселони.
Формат проведення екскурсії
Пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом. Рекомендуємо взяти з собою пляшку питної води.
Ви побачите
Площа Каталонії, Бульвар Рамблас, Ринок Бокерія, Готичний квартал, Королівську площу, Єврейський квартал, Площа Святого Нері, Дворик Єпископа, Кафедральний Собор , Королівський палац, Колони храму Барсіно, Мерію і Ратушу, Район Борн, Храм Санта Марія дель Мар.
Тип ваучера
e-voucher
Показати розклад маршрутів на 2019 рік
Карта маршрут

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 25 EUR, діти (3-11 років) - 0 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість не входить
Програма не передбачає вхід всередину платних об'єктів відвідування. Будь-які вхідні квитки не включені у вартість екскурсії.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю