Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Італія
Рим з відвідуванням музеїв Ватикану і базиліки Св. Петра (з курортів Рів'єра-ді-Улісс)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Пантеон, площа Венеції, Римський і Імператорський Форуми, Колізей, собор Св. Петра у Ватикані,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Рим не просто так здобув славу Вічного Міста, адже в сучасному мегаполісі гармонійно виглядають і пам'ятки античної цивілізації, і святині християнського світу.

В ході екскурсії Ви побачите найвідоміший Пантеон, храм усіх богів, освячений пізніше як християнська церква Святої Марії і Мучеників. Крім сакрального значення Пантеон має значення і особистісно-історичне - так, наприклад, тут похований Віктор Еммануїл II, що згуртував колись італійську націю разом з Джузеппе Гарібальді. Ви побачите і Площа Венеції, де тривалий час в красивому палаці знаходилося Посольство Венеціанської Республіки, а в іншому дворі тут жила Летиція Рамоліно, відома як «Мадам-Мати» або, простіше кажучи, мати Наполеона Бонапарта. Звичайно, Ви відвідаєте один з семи пагорбів, на яких колись і був споруджений Рим, відомий Капітолій, де проходили засідання сенату і народні збори.

Відкриєте для себе Ви також Римський і Імператорський Форуми - площі, де знаходилися такі важливі будівлі, як курія (місце засідання сенату) або коміціум (місце народних зборів). Форуми відомі тим, що об'єднали в собі функції ринку і політичного центру міста.
Рим не був би Римом без Колізею. Колізей, найбільший амфітеатр античного Риму, що будувався протягом восьми років, який спостерігав гладіаторські бої та інші змагання, вже давно став візитною карткою міста. Це чи не саме масивна споруда стародавнього світу, що збереглася до наших днів. (Екскурсія не передбачає вхід всередину Колізею).

І, звичайно ж, Ви познайомитеся і з згаданими вже християнськими святинями. Екскурсія передбачає відвідування Ватикану, де Ви побачите Собор Святого Петра зі знаменитою площею перед ним, де щорічно сотні тисяч людей слухають слова понтифіка. Собор Святого Петра вражає своїми масштабами зовні і своїм оздобленням всередині. Саме тут зберігається відома П'єта (фігура Мадонни, що оплакує смерть Христа) роботи Мікеланджело - її копії можна побачити в багатьох католицьких соборах, від Мексики до Кореї.

Для відвідування Собору Святого Петра необхідний відповідний одяг (не допускаються шорти, міні-спідниці, відкриті плечі і живіт). Заборонено вносити ножі, газові балончики та інші небезпечні предмети.

Екскурсія передбачає перерву для обіду.
Формат проведення екскурсії
Змішана - автобусна і пішохідна.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 95 EUR, діти (2-11 років) - 50 EUR, немовлята (0-2 років) - 0 EUR
У вартість не входить
Додатково оплачуються на місці: вхідні квитки в музеї Ватикану (включаючи бронювання і прохід без черги) - 25 євро з людини, навушники у Ватикані - 1,5 євро з людини, навушники в Римі - 3 євро з людини.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю