Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Іспанія
Виноробство (в міні-групі)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.06.2019 до 15.09.2019, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Завод з виробництва оливкової олії La Boella, Погреби шампанських вин Nadal, Погреби Jean Leon,
    Тематика:
    Авторські
Опис

Ви відвідаєте столицю каталонського виноробства - район Панадес, з його недоторканими гірськими пейзажами, повними гармонії. Вас чекає відвідування приватного маєтку, де виробляється оливкова олія. Далі Ви побуваєте у винних погребах Jean Leon, засновником яких був один з небагатьох іспанців, чия доля стала втіленням американської мрії і легендою Голлівуду. Маршрут по Панадес включає також відвідування заводу з виробництва шампанського.

Каталонія - це не тільки гори, вкриті дубовими і сосновими лісами, чудові пляжі Середземного моря, численні гірські річки та озера, стародавні міста, старовинні замки та монастирі, а й прекрасні вина. У цьому регіоні налічується 11 контрольованих найменувань за походженням (DO), набагато більше, ніж в інших областях Іспанії.
Вперше ігристе вино Кава було створено саме в Каталонії; офіційний рік її народження - 1872. Ось чому це вино асоціюється, перш за все, з Каталонією, в тому числі і для самих іспанців. Найменування Кава може носити лише напій, виготовлений за традиційним методом «Шампенуазе». Тобто це вино обов'язково проводиться за технологією вторинної ферментації із застосуванням таких класичних операцій, як, наприклад, «ремовідо» (у Франції цей етап називається "ремюаж" - суть його полягає в тому, що пляшки поміщають в спеціальні пюпітри під кутом і час від часу повертають їх в різні боки, завдяки чому осад поступово зміщується до шийки), дегуелье (витяг осаду), купажування, додавання «тиражного» лікеру ... На етикетці Кава Ви можете побачити напис, що не потребує перекладі - «metodo tradicional ».
 
Жан Леон - автор вин бездоганної якості і привабливого смаку, що ввібрав в себе залізний характер і незвичайну долю його творця. Він був першим в Іспанії, посадили благородні французькі сорти винограду на іспанських землях і таким чином став першим, хто почав виготовляти на території Іспанії вина з класичних французьких сортів винограду. На всіх виноградниках Jean Leon застосовуються екологічно чисті методи догляду, що ускладнюють роботу і вимагають багато робочих рук і уваги, весь збір винограду проводять вручну, ретельно проглядаючи грона і залишаючи на лозі в повному обсязі дозрілі; за ними приходять в наступний раз. Вина Жана Леона користуються шаленим успіхом. Наприклад, червоне вино Jean Leon Каберне Совіньон Гран Резерву, зазначене численними преміями, в 1993 році було вибрано як «Краще вино світу».
Вина регіону, що має сьогодні статус DO Пенедес (Penedes) вихваляли ще давньоримські історики, зокрема, Пліній. Протягом доби середньовіччя ці вина високо цінувалися, і про них часто відгукувалися як про кращих винах Іспанії. Сьогодні під найменуванням Панадес продаються одні з найпрестижніших вин Каталонії. Завдяки різноманітності грунтово-кліматичних умов в Пенедесі можуть вирощуватися найрізноманітніші сорти винограду; тут дозволено до провадження воістину рекордне їх число - 121 сорт.
-------------------------------------------------- -------------
Дана екскурсія проводиться в форматі міні-групи із забором від готелю. Просимо звернути увагу: час зустрічі може змінюватися. За 2-3 дні до дати екскурсії з Вами зв'яжеться менеджер для уточнення часу виїзду.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 85 EUR, діти (3-12 років) - 75 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю