Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Білорусь
Музейно-етнографічний комплекс "Дудутки"
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 5 годин
    Проводиться: з 02.01.2022 до 04.01.2022, Понеділок,
  • Пам'ятки по маршруту: Музейний комплекс «Дудутки», Кузня, Млин, Храм, Сироварня, Бровар, Майстерня деревообробки, Гончарна майстерня, Майстерня соломоплетіння, Майстерня ткацтва, Авторетро, Будинок бортника, Хлібопекарня,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, З дегустацією
Опис

Дудутки - етнографічний музей під відкритим небом. Починаючи з 1995 року, коли він був створений силами ентузіастів і головного натхненника проекту Євгеном Будінасом, музей є одним з найпопулярніших в країні. Тут повною мірою розкривається життя білоруської шляхетської садиби XIX століття. Завдяки яскравому екскурсії-анімації Ви зможете на собі відчути всі відтінки культури і побуту того часу: розважаючись, вивчаючи ремесла, дегустуючи національні страви та напої.

У музеї-скансені є вольєри з тваринами: страусами, дикими кабанами, а ще повноцінна стайня з орловськими рисаками. Територією музею можна покататися з вітерцем на бричці або старовинній кареті, купити пам'ятні сувеніри і зробити масу відмінних кадрів.

Ще глибше зануритися в атмосферу шляхетської садиби допоможуть оригінальні дегустації. Самогоном з медом, огірком і свіжим хлібом пригостять у самогонного апарату. На млині запропонують до селянських окраєць шматочок смачного сала. А в хлібопекарні до трав'яного чаю подадуть масло, 3 види сирів і, звичайно ж, хліб прямо з печі!

Вас чекає дивовижний досвід, адже серйозна екскурсія наповнена веселими пригодами, включаючи катання на конях і зняття проби самогону. У Дудутки є маса унікальних пам'яток народного побуту, а всі майстерні садиби - справжні, діючі, і в кожної Вам запропонують навчитися чомусь новому. На вітряку можна спробувати частування від мельника, в гончарній майстерні Ви дізнаєтеся секрети роботи за гончарним кругом, а в кузні є все, щоб самостійно викувати собі на щастя підкову-сувенір. Крім цього, Вас очікують майстерня столярного мистецтва з виставкою дивовижних старовинних інструментів, колоритна хлібопекарня і навіть виставка старовинних автомобілів. Нудьгувати не доведеться: інтерактивний формат екскурсії та історичний антураж захоплять все Вашу увагу!

Формат проведення екскурсії
автобусно-пішохідна
Ви побачите
Млин, Будинок завозніка, Храм, Сироварня, Пташиний двір, Бровар, Майстерня деревообробки , Гончарна майстерня, майстерня соломоплетіння, майстерня ткацтва, Авторетро, ??Будинок бортника, Хлібопекарня, Кузня, Етнографічна галерея, Ферма, Конюшня, Зоосад, Музейна поляна, Майстерні валяння, лозоплетіння, ткацтва, Гончарна майстерня, Містечко майстрів
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 23 EUR, діти (1-15 років) - 19 EUR, немовлята (0-1 років) - 0 EUR
У вартість входить
Екскурсійне обслуговування по музею Дудуткі, вхідні квитки, 3 дегустації: у самогонного апарату, хлібопекарню, млин, транспортне обслуговування, супровід екскурсовода.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю