Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Австрія
Пішохідна екскурсія по Зальцбургу
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Гетрайдегассе, Хоензальцбург, палац Мірабель, Єврейська вулиця, Соборна площа, річка Зальцах,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

При замовленні екскурсії ви отримаєте ваучер на знижку 10% на покупки в Designer Outlet Parndorf (30 хвилин від Відня) і Designer Outlet Salzburg (в Зальцбурзі).

Переваги індивідуальної екскурсії незаперечні - персональний контакт з гідом, можливість внести корективи в маршрут, приділити в оповіданні більше уваги тем, які Вам більш цікаві і пропустити щось, на чому зупинятися не хочеться. Іншими словами - отримати індивідуальний підхід. З цим завданням чудово справляються відібрані нами професійні гіди. Вони не тільки володіють великим запасом історичних та мистецтвознавчих знань, але і є чудовими оповідачами. Переконайтеся в цьому самі!

Пішохідна прогулянка по історичному центру Зальцбурга, внесеної до списку Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО, познайомить Вас з найбільш відомими пам'ятками цього чудового міста.

Знайомство з містом відбудеться в романтичних кулісах палацово-паркового ансамблю Мірабель з його сонячним квітковим партером і тінистих лабіринтом, театром під відкритим небом і садом гномів. Палац був побудований в на початку сімнадцятого століття зальцбургским архієпископом Вольфом Дітріхом для своєї коханої Соломії Альт, стала також матір'ю п'ятнадцяти дітей це могутнього людини. Звідси, з парку Мірабель відкривається виключно красивий вид на куполи та дзвіниці старого міста і на высящуюся над ним величезну середньовічну фортецю Хоензальцбург, в'язнем якої, до речі, закінчив свої дні колись всесильний Вольф Дітріх.

На шляху до історичного центру міста нам зустрінеться будинок, що належав знаменитому диригентові минулого століття Герберту фон Караяну. Але славний своїми багатими музичними традиціями Зальцбург подарував нашому світу не тільки музикантів. З таким же успіхом його можна назвати і батьківщиною великих вчених. Одним з них був фізик Крістіан Доплер, будинок якого також одна з міських визначних пам'яток.

Зальцбург – це місто церков і монастирів. Монастир Святого Петра був заснований тут ще в 6 столітті, а кафедральний собор Зальцбурга і церква Святої Трійці є настоящеими перлинами архітектури епохи бароко.

Прикрашені кованими вивісками купецьку вулицю Гетрайдегассе з будинком, де народився знаменитий уродженець Зальцбурга Моцарт, Університетську площу з будівлею старого університету та університетської церквою, Єврейську вулицю з її маленькими затишними лавочками, заставлену фиакрами величну Резидентську площа з колишньою резиденцією князів-архієпископів, усе це і багато іншого Ви побачите в ході цієї цікавої екскурсії.
Формат проведення екскурсії
Пішохідна.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість не входить
Вхідні квитки в будь-які платні об'єкти відвідування і на фунікулер.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю