Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Греція
Кносс - Лассіті
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Монастир Кера Кардіотісса, Фабрика ножів Сапунакіс, Печера Зевса, Гончарна майстерня, плато Лассити, Монастырь Видьяни, Кносський палац,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Незвичайні, Церкви та монастирі, Палаци та садиби
Опис

Програма двох головних екскурсій по Криту за один день!

Ви відвідаєте Кноський палац-спорудження віком понад 4500 років, він же-знаменитий Лабіринт Мінотавра. А біля підніжжя Диктійських гір побуваєте в знаменитій майстерні критських ножів "Сапунакіс", де побачите роботу ковалів і точильників.

Потім ви підніметеся на високогірне плато Лассіті до сталактитової печери Зевса, де, за легендою, народився ""батько олімпійських богів"".

Далі в традиційній таверні вас чекає ситний обід.

Майстер-клас з виготовлення критської кераміки на гончарному колі пройде в селі Психро. Тут ви зможете самостійно, за сприяння гончара, безкоштовно змайструвати свій власний сувенір з теракотової глини. І нарешті, у відокремлених монастирях "Кера Кардіотіса" і» Богородиця Відьяні " ви доторкнетеся до чудотворних ікон, що дарують зцілення і благодать.

Прекрасні пейзажі плоскогір'я Лассіті, традиційна грецька трапеза і комфортна обстановка міні-групи подарують вам незабутні враження!

Почнеться ваше захоплюючу подорож в монастирі Кера Кардіотіса. Тут ви познайомитеся з історією протистояння грецького християнського світу навалі Османської імперії. У монастирі зберігається чудотворна ікона Богородиці сердечної, вклонитися якій приходять паломники з різних країн. В заспокійливій атмосфері монастиря ви зможете відпочити душею і звернутися до Богородиці з проханням – кажуть, загадані тут бажання завжди збуваються.

Печера Зевса перенесе вас у світ давньогрецьких міфів і легенд. Саме тут, на глибині 45 метрів під землею, з'явився на світ головний Олімпійський бог. Ви побачите величезні сталактити і сталагміти, містично підсвічений густий зелений мох і підземне озеро. До печери можна піднятися пішки по гірській стежці за 10-15 хвилин або на ослику за додаткову плату.

В п'яти хвилинах від печери знаходиться село Психро, де з давніх часів живуть представники однієї з самих шанованих професій Криту – гончарі. Ви відвідаєте майстерню і побачите процес виготовлення кераміки на гончарному колі. На ваших очах глиняний свічник перетвориться на вазу, ваза – в амфору, амфора – в глечик. Майстер поділиться з вами секретами виробництва і випалу теракотових ваз, а потім всі бажаючі зможуть самі виготовити глиняний виріб і безкоштовно забрати свій шедевр на пам'ять.

Перед від'їздом з плато Лассіті, ми зробимо зупинку у сімейному таверні, де для нашої групи накритий традиційний грецький обід, – вам будуть запропоновані автентичні страви, приготовані в справжній дров'яної печі на оливкових дровах.
Після обіду ви вирушите в центральну частину острова. Залишаючи плато Лассіті, зробите зупинку в монастирі Видьяни. Тут ростуть стародавні кипариси і живе один-єдиний монах – батюшка Тимофій. Ви зможете поставити свічку біля ікони Богородиці Життєдайного джерела, з якою пов'язана захоплююча легенда, і попити освяченої води.

А кульмінацією нашої подорожі стане легендарний Кноський палац. Саме тут великий майстер Дедал клеїв крила для себе і свого сина Ікара, тут робив свої безсмертні подвиги Тесей, тут закохувалася Аріадна і гуляв на весіллі Міноса володар морів Посейдон. Екскурсовод присвятить вас в таємниці лабіринту Мінотавра і розповість захоплюючу історію, в якій сплітаються міфи і реальність. Історію про виникнення, стрімкий розвиток і раптову загибель першої держави на території Європи.
Формат проведення екскурсії
Екскурсія проводиться на комфортабельному міні-автобусі в групі до 21 людини в супроводі російськомовного гіда. Програма розроблена для тих, хто цінує час і хоче познайомитися з основними пам'ятками острова за один день.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 68 EUR, діти (3-11 років) - 45 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
Обід, вино і всі вхідні квитки входять у вартість екскурсії.
У вартість не входить

Дополнительно оплачиватся входные билеты - 23 евро/чел. (Дети до 5 лет бесплатно).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю