Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Домінікана
Саона VIP "Карибська Перлина"
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Карибське море, Острів Саона, Місто Художників "Альтос де Чавон", Натуральний басейн (місце проживання морських зірок), Протока Катуано, ,
    Тематика:
    Оглядові, Незвичайні, Для дітей, Острови і море, Авторські
Опис

З Пунта Кани Ви підете в бік узбережжя Карибського Моря на комфортабельному автобусі з Wi Fi.
Захоплююча подорож починається з відвідин і прогулянки по знаменитому місту художників «Альтос де Чавон», розташованому в не менше знаменитій на весь світ резиденції «Каса де Кампо» або, як його ще називають «Місто Мільйонерів». Місце, де проживають світові знаменитості кінематографа, співаки, політики і бізнесмени.
Протягом сорока хвилин Ви зможете насолоджуватися прогулянкою по вуличках «Міста Художників» побудованому в стилі середньовічного італійського села, насолодитися красивими видами на річку Чавон і кинути монетку в фонтан бажань. Не забудьте відвідати амфітеатр, місце, де виступають світові знаменитості.
Далі, Ви підете на автобусі в рибальське село Байяїбе, час в дорозі складе приблизно 15 хвилин. На березі Вас чекатиме комфортабельний швидкісний катамаран і доброзичлива команда. Вам запропонують вологі рушники, щоб зняти втому і келих прохолодного шампанського, щоб видалити спрагу.
Водна частина подорожі буде проходити по самому теплому і красивому морю в світі - Карибським морем. Ви зробите зупинку на кораловому рифі для плавання з масками і спостереження за життям морських мешканців і безлічі красивих різнобарвних рибок.
Наступна зупинка і купання буде в ніжних водах «блакитної лагуни», місце проживання колонії морських зірок. Ви зможете розслабитися і відпочити в променях Карибського сонця з келихом прохолодного напою, знайти і помацати під водою справжню карибськоу морську зірку, викупатися і позасмагати.
Ближче до обіду, у протоки Катуано, що відокремлює острів Саона, Вас чекатиме красивий великий вітрильний катамаран. По прибуттю на катамаран Вам запропонують смачний домініканський обід з лангустами. Вдосталь наситившись, Ви зможете викупатися і позасмагати прям на катамарані. А неспішна водна прогулянка на цьому ж катамарані, дозволить Вам взяти участь в Карибських танцях під ритми Бачата і Меренге.

У другій половині дня Вас чекає відвідування острова Саона з прозорою бірюзовою водою, білосніжними пляжами і пальмами, що тягнуться в морі. По прибуттю на острів Вас пригостять справжнім коктейлем Піньяколада в ананасі.
 Весь день Ви проведете під ніжним Карибським сонцем в оточенні тропічної краси, а частинка справжніх Карибів назавжди залишиться у вашому серці.

Просимо звернути увагу: час виїзду вказано орієнтовно. Точний час виїзду на екскурсію буде відомо за один день до виїзду на екскурсію. Просимо вказувати готель, номер кімнати і діючий номер телефону для зв'язку (бажано з наявністю месенджера WhatsApp

Формат проведення екскурсії
Збір з готелів і автобусна поїздка в перебігу 50 хвилин до міста Художників. У місті Худлжніков піша прогулянка по місту, після чого, переїзд на автобусі протягом 15 хвилин до рибальського села Байаібе. Далі, морська прогулянка на швидкісному катамарані по Карибському морю до острова Саона з різними зупинками, для снорклінга, купання з морськими зірками, обіду на катмарані прям в морі.
Ви побачите
Карибське море, Острів Саона, Натуральний басейн (місце проживання колонії морських зірок), Місто художників - Альтос де Чавон, Протока Катуано, резиденція Каса де Кампо
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - $650, діти (3-12 років) - $0, немовлята (0-3 років) - $0
У вартість входить
Трансфер, Послуги російськомовного гіда, Напої, Обід з лангустами, Комфортабельний автобус з Wi-Fi

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю