Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Греція
Золоте спадщина Родосу
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 9 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Линдос, Цамбика, Старый город Родос,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Церкви та монастирі, В інше місто, Палаци та садиби, Архітектура
Опис

Програма двох основних екскурсій по острову Родос за один день!

В ході цієї екскурсії у вас буде можливість побувати відразу на двох найбільш значущих археологічних об'єкта острова, без відвідування яких враження про Родосі будуть, безумовно, не у повному обсязі. На початку ви вирушите в легендарний Ліндос, заснований дорийцами ще три тисячі років тому, в 11 ст до н.е. У супроводі нашого екскурсовода, ви підніметесь на пагорб Ліндоса, де познайомитеся з архітектурними пам'ятками різних народів і епох.

Ліндос розповість вам історію про перший в історії Греції Акрополі і його місце в житті стародавніх греків. Перший погляд на Акрополь з боку дороги вражає настільки, що, спустившись в село Ліндоса, моментально занурюєшся в цю незвичайну казку, відкрити яку для себе можливо двома шляхами: пішим ходом, проходячи по вузьких тінистих вуличках, або ж скористатися місцевим «таксі» - осликами супроводі господаря піднімаючись до Акрополя (вартість ослика 5 євро). Зачаровує розповідь екскурсовода на першому, а згодом і на наступних рівнях Акрополя, все більше і більше буде вести вас в глибину тисячоліть, проходячи через століття. Численні споруди, залишені нам у спадок, відкриють перед нами завісу неймовірних подій, які прийшли до нас з глибини століть. І тільки піднявшись до храму Афіни Лінда, кинувши погляд вниз, починаєш розуміти значущість віри древніх греків в своїх богів. Перед вами відкривається бухта у формі серця. Саме сюди за певних обставин прибуло судно, що супроводжується Апостолом Павлом. Спустившись вниз, в село, ви можете відвідати традиційний будиночок, а також незвичайну церкву Богородиці, відому своїми рідкісними фресками. Програмне забезпечення інших виробників вільний час дозволить самостійно прогулятися як по сувенірних лавках або покуштувати чашечку грецької кави, милуючись бухтою Ліндоса.

Після того, як ми покинемо Ліндос, ми попрямуємо в одну з гончарних майстерень, де ви познайомитеся з виробничим процесом, який залишається незмінним протягом сотень років. Дізнаєтеся секрети випалювання кераміки і виготовлення загадкової «чаші Піфагора». Бажаючі можуть самі спробувати зробити глиняний виріб і забрати свій шедевр на пам'ять.
Після цього ми вирушимо на обід в одну з кращих таверн на березі мальовничої бухти харак.

Наша екскурсія продовжиться вже в Старому місті столиці острова. Прогулявшись по його історичній частині і відвідавши Палац Великих Магістрів, ви опинитеся в епоху лицарського середньовіччя.

Опинившись перед воротами д'Амбуаз, з перших секунд ви відчуєте велич і міць цього міста-фортеці. Значні стіни з широкими бійницями, рови, колодязі, бруковані вулички, - все це відкриється перед вами, а захоплююча розповідь нашого екскурсовода посилить ваше сприйняття атмосфери епохи середньовіччя. У пошуках одного з чудес світу, ви опинитеся на центральній площі міста, де сьогодні велично стоїть Палац Великих Магістрів. Під час відвідування Палацу разом з екскурсоводом ви прогуляєтеся в красивому внутрішньому дворику з двоповерхової колонадою і величними сходами, а також пройдетеся по його залах з хрестоподібними куполами, мармуровими колонами і мозаїчною підлогою. Проходячи по вулиці лицарів, ви познайомитеся з цікавими фактами з життя Ордена Святого Іоанна Хрестителя: склад Ордена і ієрархічний поділ, його статутне життя і його місія, його перемоги і падіння. Біля стін старого госпіталю ми завершуємо нашу подорож по лицарській частині Старого Міста.

Виділений вільний час, дасть вам можливість самостійно зануритися в затишну атмосферу справжнього родоського життя.
Формат проведення екскурсії
Екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в складі групи до 50-ти чоловік. Програму веде досвідчений російськомовний екскурсовод.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 59 EUR, діти (3-11 років) - 29 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
Виготовлення гончарних виробів своїми руками.
У вартість не входить
Обід, вхідні квитки в Акрополь Ліндос (12 Євро, діти до 18-ти - безкоштовно) і в Палац Великих Магістрів (6 Євро, діти до 18-ти - безкоштовно).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю