Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Австрія
Віденський ліс
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 4 години
    Проводиться: з 20.12.2021 до 31.03.2022, Субота,
  • Пам'ятки по маршруту: Замок Лихтенштейн, Монастырь Хайлигенкройц, Замок Майерлинг, Долина Хелененталь, Баден,
    Тематика:
    Історія та культура, Церкви та монастирі, Природа та заповідники, В інше місто
Опис

При замовленні даної екскурсії ви отримаєте ваучер на додаткову знижку 10% на покупки в Designer Outlet Parndorf (30 хвилин від Відня) і Designer Outlet Salzburg (в Зальцбурзі).

Віденським лісом називають південні передмістя Відня, красиві місця, повні таємничих історій та історичних загадок.

Першою зупинкою на маршруті буде замок Ліхтенштайн. Цей замок - найближчий до австрійської столиці зразок потужної архітектури середньовіччя, належить роду Ліхтенштейн, який є беззмінним правителем однойменного князівства, одного з карликових держав світу. Незвичайність замку - у витягнутому, але дуже вузькому архітектурному плані, завдяки чому фортеця виглядає як би буквально виросла з землі на узліссі Віденського лісу.

Наступна зупинка буде зроблена в «містичному серце Віденського лісу» - в цистерціанському монастирі Хайлигенкройц, одному з найстаріших діючих монастирів в світі. Монастир Святого Хреста, а саме так перекладається з німецької Хайлигенкройц, був заснований на початку дванадцятого століття. З тих пір і до наших днів, вже майже 900 років, він є найважливішим духовним центром Австрії.

Ви продовжите свій шлях по одній з найбільш мальовничих долин цієї частини Австрії - Хелененталь, повз села Майерлинг, де в кінці 19 століття трагічно обірвалося життя тридцятирічного спадкоємця престолу Австро-Угорської імперії кронпринца Рудольфа, а заодно і його юної коханої, сімнадцятирічної красуні Марі Вечори.

Ще одна зупинка - підземне озеро Зеегротте. Унікальність цього місця незаперечна: по-перше, це саме велике підземне озеро Європи, а по-друге, з'явилося воно не природним чином, а в результаті великої промислової катастрофи.

Завершенням екскурсії стане прогулянка по невеликому містечку Баден. Славу і популярність йому принесли його численні термальні джерела: вже дві тисячі років тому Баден був популярним курортом, де проходили оздоровлення ветерани римських легіонів. Свого розквіту місто досягло в кінці 18-го - початку 19-го століття, коли сюди, услід за імператорським двором і вищою аристократією, з'їжджалися і найзнаменитіші композитори того часу. Тут створювалися «Чарівна флейта» Моцарта і 9-а симфонія Бетховена. Тут, в міському парку несамовито штовхалася благородна публіка, намагаючись потрапити на концерти Штрауса і, розпалена вальсами, поспішала потім випустити пар в казино.

У Бадені вам буде запропонована дегустація місцевих вин.

Увага! Орієнтовно до кінця липня 2019 підземне озеро Зеегротте закрито в зв'язку з ремонтними роботами.
Формат проведення екскурсії
Автобусна і пішохідна.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 65 EUR, діти (3-11 років) - 60 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
  • Транспортное и экскурсионное обслуживание.
У вартість не входить
Квиток в підземне озеро не включений у вартість екскурсії і оплачується додатково на місці. Дорослі - 12 євро, діти до 14 років - 8,50 євро.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю