Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Греція
Круїз на острів Санторіні (VIP)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 25.06.2021 до 02.10.2021, Вівторок,
  • Пам'ятки по маршруту: Місто Ія, Місто Фіра, Виноробня Кутсоянопулос,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Острови і море
Опис

Круїз проходить на великому комфортабельному швидкохідному поромі.

Для вимогливих гостей цієї екскурсії виділені спеціальні VIP місця на верхній палубі в бізнес-класі!

Ця програма для гурманів і любителів комфорту дасть найближче знайомство з красою Санторіні!
Прокладено спеціальний вдосконалений маршрут, відсутнє відвідування муніципального пляжу, але при цьому значно збільшено час, щоб насолодитися двома найкрасивішими містами Егейського архіпелагу - Ія і Фіра.

У місті Ія можна робити фотографії з закритими очима, які все-одно будуть карколомними! А в місті Фіра вас чекатиме вишуканий обід в колоритній місцевій «Узер».

Справжня гордість маршруту - найстаріша виноробня Санторіні - «Кутсуянопулос». Дегустація знаменитих у всьому світі вин Vinsanto і відвідування погребів музею виноробства додадуть в екскурсію гастрономічну нотку.

Екскурсія в форматі міні-групи має масу плюсів і організаційних переваг, в порівнянні зі стандартною програмою. Це короткі трансфери під час збору на паром і зворотній дорогі, гості не втрачають сніданок і вечерю в готелі. І максимальний комфорт в бізнес-класі на VIP місцях, і комфортабельний швидкий мікроавтобус (17 місць), щоб встигнути за один день оглянути всі найкрасивіші місця Санторіні, та й екскурсовод в такій невеликій компанії зможе приділити набагато більше уваги кожному гостю. Ця програма складена з урахуванням численних побажань досвідчених туристів.

Вас чекає комфортне плавання в блакитних водах Егейського моря. Всього за дві години швидкохідний паром доставить вас на білосніжний острів-вулкан.

Приблизно 3600 років тому Санторіні випробував на собі руйнівну силу природи: прокинувся вулкан розколов острів, і 2/3 його занурилися в морську безодню. Від практично круглого острова залишився серповидний шматочок суші і кілька маленьких острівців. Природа Санторіні вражає красою, а місцеві жителі внесли свою лепту в пейзажі острова - незвичайні будинки з куполоподібними дахами, білі на тлі вулканічних порід! Романтичний, дивний, заворожливий, по-грецьки стильний і вишуканий, Санторіні притягує мільйони іноземних туристів. Природа острова вражає суворою красою, а білі будинки з куполоподібними дахами фотогенічні з будь-якого ракурсу. Відомо і легендарне санторинське вино «Vinsanto», сьогодні у вас буде можливість їм насолодитися!

Наша подорож по Санторіні починається з захоплюючого дух підйому на мікроавтобусі від порту Афініос до містечка Ія. По дорозі відкриваються приголомшливі види на стрімкі вулканічні скелі різних відтінків. Рельєф острова складається з червоних, чорних, білих, жовтих і навіть зеленуватих скель. Прогулянка по маленькій біло-блакитний Ії відкриє перед вами всю красу традиційної кикладської архітектури. Жителі Санторіні з давніх часів вдало використовували легку і міцну вулканічну пемзу для будівництва своїх казкових будиночків. З вулканічної лави - пемзи зроблені не тільки стіни будинків, а й самі будинки більше ніж на половину викопані в вулканічних скельних породах. Цей унікальний тип архітектури «Скафте» притаманний тільки острову Санторіні. Екскурсовод TEZ TOUR розповість багато цікавого про життя санторінцев, про сплячий вулкан і про секрети біло-блакитних будинків. А також покаже ракурси, звідки виходять найкращі фотографії.

Далі, ми вирушаємо в Фіру - столицю острова Санторіні. Вона виділяється своїм архітектурним стилем навіть на тлі інших Кікладських островів. Тут більше, ніж де б то не було будівель зі склепінчастими стелями і куполами. Вас вразить сліпуча білизна будинків, що порушується лише блакитними куполами церков! Фіра і Ія побудовані на самому краєчку острова, тому під час прогулянки ви, безумовно, зможете насолоджуватися чудовими краєвидами на кальдеру вулкана Санторіні. Після екскурсії в кожному з містечок у вас буде достатньо вільного часу, щоб зробити фотографії, випити кави або пройтися по магазинах.

Спеціально для нашої VIP групи буде поданий санторинской обід в колоритному місцевому ресторанчику «Узер». І навіть під час трапези гості зможуть продовжувати насолоджуватися неймовірною атмосферою затишній столиці суворого острова!

Знаменитий і незвичайний санторінський спосіб вирощування винограду, як наслідок, особливе вино, відоме в усій Європі. На завершення нашого перебування на острові, ми спустимося в підвали і винні льохи найстарішого і найвідомішого винного заводу на Санторіні. Сюди рідко приїжджають групи з одноденними екскурсіями через брак часу і тільки гості, хто оселився на Санторіні знайомляться зі знаменитими виноробами. Наша маленька група встигає побувати і тут. Ми проведемо цілий підземний тур в сімейному музеї-погребі. Екскурсовод розповість про дивовижні «виноградниках-гніздах». А в дегустаційному залі можна спробувати легендарне десертне вино «Vinsanto», зроблене з в'яленого "сонячного" винограду і знамените "нічне" вино «Ніхтері».
Формат проведення екскурсії
Екскурсія проводиться на комфортабельному мікроавтобусі в складі міні-групи до 17-ти осіб, плавання на великому комфортабельному швидкохідному поромі (! VIP місця). Протягом усього дня програму веде досвідчений російськомовний екскурсовод.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 250 EUR, діти (3-11 років) - 225 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
Обід в місті Фіра, дегустація вин та квитки на пором входять у вартість екскурсії/

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю