Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Андорра
Гора Монсеррат і Барселона (в міні-групі)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Собор Святого Сімейства, Парк Гуель, Будинок Батло, Будинок Ла Педреда, Площа Каталонії, Проспект Ла Рамбла, Старий порт, Монастир Монтсеррат,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

У п'ятдесяти кілометрах від Барселони височіє величний гірський масив Монтсеррат. Дивовижна форма скель стала результатом тривалої геологічної еволюції. Але хіба можна таку химерну форму приписати тільки терплячому впливу води, сонця, дощу, льодовиків і вітру?

Унікальність Монтсеррата полягає в тому, що тут гармонійно поєднуються природне багатство у вигляді неповторної краси вершин і багатої рослинності, з культурною та історичною спадщиною, представленим чудовою колекцією експонатів в місцевому музеї. А для багатьох Монтсеррат - це ще й святе місце. В XI столітті тут був заснований монастир, історію виникнення якого пов'язують з незвичайною скульптурою черноликої Мадонни, виявленої, згідно з легендою, в одній з печер, ще в IX столітті. З тих пір тисячі паломників прагнуть доторкнутися до образу Монсерратська Богоматері зі словами подяки або проханням про чудодійну допомогу і захист.

Монтсеррат - не тільки єдиний в своєму роді гірський масив чарівної краси з неповторними пейзажами, що відкриваються погляду через вікна фунікулера або з оглядових майданчиків, для багатьох - це ще й символ внутрішніх шукань: творчого натхнення, умиротворення або душевної цілісності.

Гід проведе вас по монастирському комплексу, розповість про історію походження та архітектурі. У вас буде можливість увійти в Собор, де знаходиться найбільший скарб монастиря - древня фігура Чорної Мадонни. Вам представиться можливість почути знаменитий хор чістоголосих хлопчиків «Есколанія». У вашому розпорядженні буде 1,5 години вільного часу для прогулянки по дивних місцях Монтсеррат і обіду.

Архітектурні шедеври каталонської столиці пов'язані з ім'ям геніального зодчого Антоніо Гауді. Під час цієї екскурсії ви поринете в творчий світ генія і відкриєте для себе таємниці і загадки архітектурного мови Антоніо Гауді.

парк Гуель
Прогулянка по парку з розповіддю про історію походження основних конструкцій парку, таких як: Будинок Гауді, Будинок Гуеля, Будинок Адвоката, Залу 100 колон, парадних сходів, знаменитої мозаїчної лавки, оглядовий майданчик з панорамним видом на всю Барселону

Саграда Фамілія
Прогулюючись навколо собору, ви зможете насолодитися видом трьох приголомшливих фасадів будівлі. Гід розповість вам історію створення найзнаменитішого творіння великого архітектора Антоніо Гауді.

Будинок Батло і Ла Педрера
Гід розповість вам історію цих двох творінь Антоніо Гауді. Ми зробимо зупинку для того, щоб ви змогли зробити фотографії.

Старий Порт Барселони
Ми побачимо знамениту статую Колумба. У Вас буде можливість відвідати барселонський Акваріум.

Ла Рамбла, Площа Каталонії
Ми проїдемо по самому знаменитому бульварі Пасео де Граса, зупинимося в самому серці Барселони.


Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться на комфортабельному 8-ми місцевому автобусі.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 115 EUR, діти (1-10 років) - 105 EUR, немовлята (0-1 років) - 0 EUR
У вартість не входить
Програма не передбачає вхід всередину платних об'єктів відвідування. Будь-які вхідні квитки не включені у вартість програми.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю