Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Іспанія
Аквапарк Коста Кариби з Барселони
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Аквапарк Коста Кариби,
    Тематика:
    Незвичайні, Оздоровчий відпочинок, Для дітей
Опис

«Коста Кариби» - це аквапарк, який є частиною курорту «Порт Авентура». Його площа дорівнює 50 тис. Кв. м. Аквапарк виконаний в стилі Карибського басейну, де є все необхідне для чудового відпочинку - пляжі, пальми, латиноамериканська музика і реггі, а також численні магазини і ресторани. 18 травня 2013 року відбулося відкриття нової розширеної версії Самого Високого в Європі Водного Тобогган (водна гірка з відкритим верхом) - король Кахуна.

Король Кахуна: найвища в Європі гірка вільного падіння висотою 31 метр, що рівнозначно 12-поверхової будівлі. Нахил гірки становить 55 °, а швидкість спуску досягає 6 метрів в секунду.
Тропічний Циклон: тобогган висотою 19,64 метрів, загальною протяжністю хвилеподібною траси понад 100 метрів, з 2 перепадами висоти.
Швидка Гонка: гірка з 6 доріжками, де також присутні перепади висот, а також є водоспади. Спуск здійснюється за допомогою особливої ??підстилки-матраца.
Пляж Сезам: Дитячий басейн має два рівня глибини: 50 см і 30 см. Одним з центральних елементів цієї зони є піратський корабель з 4 гірками, а також персонажі Вулиці Сезам. Поруч з дитячим басейном розташований Splash Pad - невелика ігрова зона з інтерактивними водними струменями, які так приваблюють дітей.
Райський Пляж: Сполучений з дитячим басейном, але розташований рівнем вище, тим самим створюючи водоспад, що спускається прямо в дитячий басейн. Також, там є водні джерела, нагадують джакузі.
Кайо Кукі, ігрова зона з численними водними струменями і водними фігурами, що з'являються несподівано.
Піратський Галеон, піратський корабель з персонажами Вулиці Сезам, побудований спеціально для самих маленьких відвідувачів парку. 4 гірки спускаються прямо в дитячий басейн.
Бермудський трикутник, басейн з штучними хвилями.
Пляж Багама, зона відпочинку навпроти «Бермудського трикутника».
Внутрішня зона, внутрішній басейн, де можна сховатися від сонця. Зі стелі тут спускаються водяні струмені, також є ігри для найменших.
Мамбо Лімбо, 2 тобоггана висотою 12 метрів, з плавним спуском. Підходить для всіх. Вихід на спуск він ділить з «Баракуда».
Барракуда, 2 гірки висотою 20 метрів з плавним спуском. Використовується спеціальний матрац-підстилка для двох або одного. Зелена гірка має як відкриття, так і закриті частини. Вихід на спуск розділяє з Мамбо Лімбо.
Тайфун, 2 тобоггана закритого типу, які починаються на висоті 15 метрів над землею і мають багато несподіваних поворотів і змін висот. Рух відбувається в повній темряві. Вважається досить сильним атракціоном.
Божевільний Ріо, спокійна річка, яка проходить через стару частину Порт Авентура (туди не входить зона, відкрита в 2013 році). Численні джерела і різноманітні водні ефекти роблять подорож ще більш цікавим. Спуск відбувається на спеціальних матрацах.
Лагуна Вуді, дитячий басейн зі спеціальною структурою і гірками в центрі, присутні освіжаючі водні ефекти.
Торренте, човни, розраховані на 4 осіб спускаються по каналу з численними вигинами і поворотами. Подорож закінчується в басейні. Загальна протяжність становить близько 200 метрів.
Формат проведення екскурсії
В автобусі відсутній гід. Квитки в аквапарк видаються в офісі "Jula Travel"
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 48 EUR, діти (3-10 років) - 38 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить

Проезд на комфортабельном автобусе туристического класса туда и обратно, входной билет в аквапарк Коста Карибе.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю