Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Греція
Круїз на острів Ніссірос
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 9 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Містечко Мандраки, Монастир Богородиці Печерної, Долина Кратерів, Село Пали,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Острови і море, Церкви та монастирі, Природа та заповідники, Водні прогулянки
Опис

Чи доводилося вам відчувати під ногами всю міць і силу нашої планети?

Морська подорож на острів Нісірос і прогулянка по кратеру сплячого вулкану залишить незабутні враження!
Нісірос - вулканічний острів округлої форми, один з найактивніших, але при цьому безпечних, вулканів в Європі. Гості острова спускаються в найбільший (діаметром 200 метрів) кратер Святого Стефана. Під час дослідження вулканічного «блюдця» на глибині 30 метрів, ви відчуєте подих вулкана і побачите гарячі грязьові і сірчані джерела.

У столиці острова, містечку Мандраки - зовсім інша картина: білосніжні будиночки дивовижно виглядають на тлі темних скель з застиглого попелу і лави. Вузькі лабіринти мощених вулиць ведуть до скелі, яку вінчає монастир Богородиці Печерної, де зберігається знаменита чудотворна ікона.

У вас є унікальна можливість під час відпочинку на о.Родос відправитися в морську подорож на острів - вулкан Нісірос. І дорослих і дітей не залишить байдужими прогулянка по жерлу сплячого вулкану - незабутнє враження! По прибуттю в його порт ви зробите пішохідну прогулянку по місту Мандраки, з метою відвідування відомого у всьому архіпелазі монастиря Богородиці Печерної. Екскурсія продовжиться переїздом від Мандраки в саме серце острова до Долини кратерів. Ви не тільки дізнаєтеся історію народження о.Нісірос, але і доторкнетеся до сплячого гіганта.

 Деякі селища розташовані прямо на гребені кальдери вулкана. По краях зустрічаються величезні кам'яні брили химерних форм, порожнисті зсередини. І тільки спустившись на дно великого кратера глибиною тридцять метрів, можна відчути подих вулкана. Іноді тут можна почути характерний гул, кругом кристалічні освіти сірки, порожнечі з клекоче киплячій рідиною, викиди газу з сірчаних дірок, запах сірководню, - зовні все це нагадує місячний пейзаж. Білосніжні будиночки дивовижно контрастують на тлі темних скель, сформованих із застиглої лави і попелу.

Поїздка в Долину Кратерів - це подорож у часі, в той період, про яке прийнято говорити, як про доісторичному. Ви дізнаєтеся про битву богів Олімпу з Гігантами. Перенесеться в момент, коли сили цього світу боролися за народження острова, коли лава виривалася з глибин моря. Море, утихомиривши цю силу, зробило згодом Нісірос тим островом, яким він є сьогодні. Вулкан дрімає, але дихає. У цьому ви зможете переконатися особисто, спустившись на дно найбільшого (200 м) кратера «Стефан».

 У столиці острова, містечку Мандраки - зовсім інша картина: білосніжні будиночки дивовижно виглядають на тлі темних скель з застиглого попелу і лави. Вузькі лабіринти мощених вулиць відводять вгору до монастиря Богородиці Печерної, де прямо в скелі була знайдена чудотворна ікона, зараз це місце паломництва християн. На набережній різнобарв'я традиційних сувенірів і величезний вибір місцевих делікатесів.

Мальовничий монастир Богородиці Печерної створює контраст дикому місячному пейзажу вулканічного острова! Прогулянка по набережній, вона ж головна вулиця приморського містечка Мандраки, дозволить вам зануритися в сучасне життя остров'ян. Пройшовши повз будівлю сучасної мерії до кафедральної церкви Успіння Богородиці, ви підніметеся по сходах з 180 ступенів до входу на територію діючого монастиря. Підйом по сходах стоїть того - вид відкривається приголомшливий! Чудотворна ікона Богородиці, названої Печерної від місця її виявлення, є безцінною реліквією острова. Під час відвідування храму, в якому вона знаходиться, у вас буде можливість доторкнутися до цієї святині.
 
У маленькому милому селі Палі, в одній з кращих рибних таверн острова Нісірос, для вас підготували обід в кращих традиціях грецького гостинності. Таверна розташована неподалік від пляжу Пали і, при бажанні, у вільний час можна буде освіжитися блакитних водах місцевого моря.
Формат проведення екскурсії
Екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі до 20 осіб у супроводі російськомовного гіда.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 120 EUR, діти (3-11 років) - 95 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
Обід. Квитки на швидкохідний пором.
У вартість не входить
Квиток в монастир (2 Євро, за бажанням паломників).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю