Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Іспанія
Ярмарок в синьо і печери Дракона
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 14.06.2019 до 30.09.2019, Середа,
  • Пам'ятки по маршруту: Церква Sineu, Печери Дракона, ,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні, Розважальні, Для дітей, Шопінг
Опис

Цікава поїздка для всієї родини в центральну і східну частини острова.

Ласкаво просимо в містечко Сінеу! Сюди щосереди з'їжджаються сотні майорканці і гостей острова зробити покупки, перекусити або просто поштовхатися в різнобарвною натовпі галасливого ринку.
Тут продаються місцеві вина, оливки різних сортів, апетитні сири і ковбаси, іспанський хамон, випічка, фольклорні сувеніри, кераміка, шкіряні і текстильні вироби та навіть типові домашні тварини. Ви зможете купити подарунки собі та своїм близьким, придбати оливкову олію та інші делікатеси, виготовлені на сімейних фермах. На головній площі містечка Сінеу можна спробувати в місцевих ресторанчиках страви типової майоркінской кухні. Дітей без сумніву привернуть ряди з тваринами місцевих порід: ослики, цуценята, кролики, ягнята, поні ...

У другій частині нашої екскурсії ми здійснюємо поїздку на схід, в містечко Порто Крісто, де знаходяться знамениті на всю Європу печери Дракона і фабрика "Majorica".

Назва печер пов'язано з легендою про те, що вхід в печери охоронявся драконом. За виявленими тут наскальних розписів можна судити, що печери були місцем поселення ще в доісторичні часи. На сьогоднішній день печери щорічно привертають мільйони туристів завдяки незвичайній красі своїх підземних гротів і озер. Печери були повністю досліджені лише в кінці 19 століття. В даний час для відвідування відкрито туристичний маршрут протяжністю 700 метрів з можливістю прокататися на човнику по найбільшому в світі підземному озері. На озері Мартеля, названого так на честь його першовідкривача, Вам запропонують невелике світло-музична вистава в підземному амфітеатрі. Воно імітує світанок в надрах землі, коли з повної темряви з'являється слабке світло, поступово Заполяї весь зал, а по спокійній блакитній воді ковзають човни з музикантами, наповнюючи склепіння печер чарівною музикою.

Перли марки "Majorica" ??відноситься до категорії штучного або органічного, так як не народжується всередині раковини-жемчужніци. Він створюється, ось уже на протязі ста років, з використанням натурального перламутру і зовсім не відрізняється від натурального. На фабриці Вам відкриються деякі секрети виробництва перлів цієї марки, а просторі торгові зали з широким асортиментом виробів задовольнять найвибагливіші смаки покупців.

Після невеликої зупинки в приморському містечку Порто Крісто, де можна зробити відмінні фотографії і купити сувеніри, ми вирушаємо назад.

Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна.
Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 55 EUR, діти (1-11 років) - 28 EUR, немовлята (0-1 років) - 0 EUR
У вартість входить
Екскурсійний автобус і гід, вхідні квитки в печери Дракона. Для оформлення ТАКС ФРІ на фабриці перлів Вам знадобиться хороша ксерокопія Вашого паспорта.
У вартість не входить
обід

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю