Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Австрія
Зальцбург і озерний край Зальцкаммергут
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 13 годин
    Проводиться: з 01.04.2024 до 30.06.2024, Субота,
  • Пам'ятки по маршруту: Парк і замок Мірабель, Гетрайдегассе, Будинок народження Моцарта, Кафедральний собор, Крепость Хоэнзальцбург, Озера Зальцкаммергута,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

При замовленні екскурсії ви отримаєте ваучер на знижку 10% на покупки в Designer Outlet Parndorf (30 хвилин від Відня) і Designer Outlet Salzburg (в Зальцбурзі).

Щоб побачити один з найстаріших і найкрасивіших міст не тільки Європи, але і світу, Ви зробите шлях через всю країну зі сходу на захід Ви перетнете майже всю Австрію, проїдете по чотирьох федеральних землях – Відні, Нижньої і Верхньої Австрії і землі Зальцбург. В дорозі Вас будуть супроводжувати романтичні альпийсакие пейзажі. А пішохідна прогулянка по історичному центру Зальцбурга, внесеної до списку Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО, познайомить Вас з найбільш відомими пам'ятками цього чудового міста.

Знайомство з містом відбудеться в романтичних кулісах палацово-паркового ансамблю Мірабель з його сонячним квітковим партером і тінистих лабіринтом, театром під відкритим небом і садом гномів.

На шляху до історичного центру міста Вам зустрінеться будинок, що належав знаменитому диригентові минулого століття Герберту фон Караяну. Але славний своїми багатими музичними традиціями Зальцбург подарував нашому світу не тільки музикантів. З таким же успіхом його можна назвати і батьківщиною великих вчених. Одним з них був фізик Крістіан Доплер, будинок якого також одна з міських визначних пам'яток.

Зальцбург – це місто церков і монастирів. Монастир Святого Петра був заснований тут ще в 6 столітті, а кафедральний собор Зальцбурга і церква Святої Трійці є справжніми перлинами архітектури епохи бароко.

Прикрашені кованими вивісками купецьку вулицю Гетрайдегассе з будинком, де народився знаменитий уродженець Зальцбурга Моцарт, Університетську площу з будівлею старого університету та університетської церквою, Єврейську вулицю з її маленькими затишними лавочками, заставлену фиакрами величну Резидентську площа з колишньою резиденцією князів-архієпископів, усе це і багато іншого Ви побачите в ході нашої екскурсії.

А в час, що залишився вільний час можна просто посидіти за чашкою кави в кафе, пообідати в одному з численних ресторанів, прогулятися по міських крамницях або навіть піднятися на фунікулері до фортеці Хоензальцбург, звідки відкривається зовсім інший, незабутній вид на місто.

Попрощавшись із Зальцбургом, Ви відправник альпійський озерний край Зальцкаммергут. Чарівна краса пейзажів - блакитні озера і ніжна зелень лісів на тлі гірських вершин - надовго залишаться яскравим спогадом про екскурсії.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна та пішохідна. Екскурсія проводиться на двох мовах - російською та англійською, в автобусі можуть бути туристи з різних країн.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 124 EUR, діти (3-11 років) - 124 EUR, немовлята (0-3 років) - 95 EUR
У вартість не входить
Квитки на фунікулер і фортеця не включені у вартість екскурсії оплачуються додатково на місці: 12 євро (дорослий), 7 євро (діти 6-14 років). Обід не включений у вартість екскурсії і, за бажанням, додатково оплачується на місці.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю