Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Греція
Венеціанська красуня Ханья
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 7 годин
    Проводиться: з 29.09.2021 до 02.10.2021, Четвер,
  • Пам'ятки по маршруту: Виноробня Доракіс, Монастир Хрісопігі, Місто Ханья,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Незвичайні, Водні прогулянки
Опис

Наша красива подорож починається в сімейній виноробні Доракис.
Ви побачите старовинний винний льох і продегустувати кращі вина західного Кріта. Далі монастир Хрисопиги, де можна доторкнутися до ""золотого джерела"". Місто Ханья вважається найкрасивішим у світі, за версією місцевих жителів. Ми пройдемо по найзатишніших і чарівніших куточках старого міста і побачимо шедеври архітектури трьох народів і епох. Але кращі фотографії виходять з борту прогулочного кораблика, де гостей чекає вечірнє море, чарочка гарячливого і оксамитовий крітський захід. У фіналі програми для вас буде накрита вечеря з вином в таверні на набережній з незабутнім видом на це миле старовинне містечко.
Ви відправитеся в найзахідніший регіон острова Кріт. Виноробня Доракис, де буде зроблена перша зупинка знаменита своїм старовинним винним льохом. Тут спадкоємці дідуся Доракиса - усі професійні дипломовані винарі і сомельє, проведуть для нашої групи захоплюючу екскурсію, розповідять, про те, що таке "доля ангелів", розповідять про особливості французьких дубових бочок, а головне - розкриють вам сімейні секрети виробництва крітських вин. Ви упізнаєте правила проведення дегустації від сомельє і спробуєте білі і червоні вина з ендемічних сортів винограду, які вирощують тільки тут.
Наступна зупинка - монастир Хрисопиги, "Золоте джерело". Тут зберігається безліч дорогоцінних реліквій і живуть черниці що займаються традиційними церковними ремеслами: вони пишуть ікони і фрески, займаються вишивкою, різьбленням по каменю, листуванням і палітуркою книг, вишивкою вівтарного покриву, розведенням бджіл, виготовленням свічок, пахощів і мила ручної роботи.
І, нарешті, колишня столиця Кріта - одне з найромантичніших міст Європи венеціанська красуня Ханья чекає вас у гості. Сіті-тур по старому місту розроблений для справжніх поціновувачів краси! Приготуйтеся побачити унікальні спорудження венеціанського Бароко і вузькі вулички, прикрашені морем кольорів. Візантійська, венеціанська і турецька архітектура, древні кріпосні стіни, православні і католицькі храми синагога і мечеть, міський годинник, який відлічує час не одно століття... Ханья створена для неспішних вечірніх прогулянок під захоплюючі оповідання екскурсовода.
А після прогулянки по місту, незадовго до заходу, ви підніметеся на борт традиційного крітського кораблика і вчините плавання уздовж старовинної гавані Ханьї. Вам відкриється незабутній вид на венеціанський маяк і бастіони фортеці Фиркас, на старе місто і біломармурові верфі, на безкрайнє синє море і сонце, що заходить.
Після насиченого сіті-туру і романтичного плавання вас чекає смачна вечеря з морепродуктів і свіжої риби або м'яса. Ви розташуєтеся в традиційній рибній таверні з видом на море порт і венеціанський маяк. А потім буде досить вільного часу, щоб зробити фотографії, прогулятися по красуні Ханьї у світлі вечірніх вогнів.
Формат проведення екскурсії
Екскурсія проводиться на комфортабельному мікроавтобусі в групі до 19-ти чоловік плавання на заході на традиційному кораблику у супроводі російськомовного гіда. Програма дозволяє зберегти сніданок і обід в готелі, а також спокійно відпочити на морі вранці.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 115 EUR, діти (3-11 років) - 95 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
Вечеря, вино і всі вхідні квитки.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю