Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Домінікана
Залив Самана, горбаті кити, пляж Рінкон, Острів Бакарді
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: східні Кордильєри, Плантації тропічних фруктів, Залив Самана, Сільське життя півострова Самана, Пляж Рінкон, Річка Кайо Фріо, Острів Бакарді, Шлюбні ігри горбатих китів,
    Тематика:
    Оглядові, Розважальні, Для дітей, Острови і море, Авторські
Опис

Це не просто екскурсія, це захоплююча подорож в найкрасивіший куточок Домінікани - півострів Самана, а також спостереження за горбатими китами на відстані витягнутої руки в затоці Самана.
Ваша подорож почнеться з раннього виїзду з Пунта Кани по мальовничій трасі «Мічес» до рибальського селе Лас Канітас (час в дорозі приблизно 1 годину 20 хвилин), де Вас чекатиме комфортабельний і безпечний катамаран щоб перетнути затоку Самана.
По дорозі до затоки Ви зможете побачити найкрасивіші пейзажі Східних Кордильєр, плантації тропічних фруктів (манго, какао, бананів і ін.) І місцеві села зі справжньою сільським життям.
Перед відправленням в море, Вас чекає смачний сніданок з сендвічами, фруктами, кавою і натуральним соком.
На швидкісному комфортному катамарані з музикою Ви перерахунку затоку. Подальший Ваш шлях продовжитися на відкритому вантажівці, Ви підете через місцеві села до найкрасивішого і мальовничого пляжу на північному узбережжі - пляж «Рінкон», де Ви проведете час купаючись і насолоджуючись теплими водами Атлантичного океану.
На зворотньому шляху, Ви зупинитесь пообідати в місцевому ресторанчику з смачним обідом Саманаійської кухні, Ваш обід буде проходити в ресторанчику на березі затоки Самана з прекрасним прямим видом на острів «Бакарді», місце де знімалася передача «Останній Герой»
Далі, Ви підете на острів «Кайо Левантадо» або, як його ще називають острів «Бакарді». На острові Ви зможете викупатися позасмагати, поплавати з аквалангом і звичайно ж знайти морських зірок.
Після прекрасного відпочинку на острові Вас чекає морська прогулянка в затоку Самана для спостереження за іграми Горбатих Китов в живій природі. Ви будете свідком цього неймовірного видовища, а знаходження в безпосередній близькості від цих величних ссавців дозволить Вам оцінити всю їх величину і міць.

- На всіх наших екскурсіях використовуються комфортабельні автобуси з Wi-Fi.
- Протягом всієї екскурсії включені алкогольні та безалкогольні напої.
- На екскурсії Ви зможете замовити професійну фотосесію. Наш фотограф буде присутній з Вами протягом всієї екскурсії.
- За додаткову плату на пляжі Рінкон і острові Бакарді Ви зможете замовити морепродукти (рибу, лангусти) і коктейлі Піньякалада в ананасі.

Формат проведення екскурсії
Активне подорож для всієї родини
Ви побачите
Східні Кордильєри, плантації тропічних фруктів, заливши Самана, сільське життя півострова Самана , Пляж Рінкон, річка Кайо Фріо, Острів Бакарді, шлюбні ігри горбатих китів.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - $110, діти (3-12 років) - $60, немовлята (0-3 років) - $0
У вартість входить
Сніданок, обід, напої (алкогольні і безалкогольні)

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю