Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Греція
Вечірнє чарівність (Родос)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Алея Галгофа на холме Филеримос, Церковь Богородицы Филеримской, Акрополь города Родос-Монтесмит, Старый город Родос, Дворец Великих Магистров,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Палаци та садиби, Архітектура, Вечірні
Опис

Захоплююча подорож крізь сторіччя починається на пагорбі Філерімос, де ви відвідаєте ранньохристиянську базиліку, середньовічний лицарський монастир і руїни античного храму богині Афіни.

Подолаєте "шлях на Голгофу", підніметеся на 18-ти метровий хрест і насолодитеся панорамою околиць. Потім підете на Акрополь Родосу і відвідайте античний стадіон і театр одеон.

Далі в програмі – старе місто Родос, який перенесе вас в епоху доблесті і честі, лицарських турнірів і придворних інтриг. Тут час немов застиг, і ви повною мірою відчуєте це на вулиці лицарів і під час відвідування палацу Великих Магістрів.

Завершить чудовий вечір вечерю в лицарській таверні в самому серці середньовічного міста.

Де знаходилося одне з семи чудес світу-легендарний Колос Родоський? В якій середньовічній будівлі була влаштована резиденція італійського диктатора Беніто Муссоліні? І чому лицарі одного з найвпливовіших орденів Середньовіччя назавжди покинули Родос в 1523 році? Здійсніть справжню подорож у часі-пройдіть по місту Родос з наших днів в глибини століть!

Захоплююча подорож крізь століття починається на пагорбі Філерімос, звідки відкривається мальовнича панорама. Але не це приваблює сюди мандрівників з усього Родосу! Ви відвідаєте ранньохристиянську базиліку, середньовічний монастир і руїни античного храму Афіни Паллади. Саме звідси починається історія виникнення трьох давньогрецьких полісів — перших міст-держав на Родосі. Існує таке повір'я, що Філерімос-відкрита книга, за якою можна прочитати історію Родосу. Не дивно! Храм Афіни Паллади, перша ранньохристиянська церква з купіллю, де люди приймали хрещення, візантійські храми, католицький монастир лицарів-Іоаннітів, церква святого Георгія Побідоносця, побудована в епоху середньовіччя, але найдорожче для всіх еллінів – церква Филеримской Богородиці. Тут знаходилася ікона – образ Богородиці, створений Євангелістом Лукою ще за життя Діви Марії. Відвідування археологічного заповідника весь час буде супроводжуватися дивовижними фактами з життя ченців. І не випадково, залишаючи Філерімос, ви спробуєте лікер, створений одним з ченців як «еліксир життя»! Надане вільний час ви використовуєте з користю для себе, пройшовши по кипарисовій алеї, яку називають «шлях на Голгофу», і піднявшись гвинтовими сходами 18-ти метрового хреста, ви відчуєте неземну енергію пагорба Філерімос. Приголомшливий вид з висоти пташиного польоту завершує наше знайомство з цим дивовижним місцем.

Другим важливим об'єктом в нашому маршруті стане Акрополь міста Родос. Розташований на пагорбі Монте Сміт, Акрополь залишається прикрасою міста, його надбанням і стародавньою спадщиною. Спускаючись вниз, до підніжжя пагорба, вашому погляду відкривається античний мармуровий стадіон і древній елліністичний театр одеон. Не забудьте в одеоні встати в самому центрі сцени і голосно сказати що-небудь, звичайно, краще заспівати пісню чи продекламувати вірші, а ваші супутники нехай займуть місця на трибунах, і тоді магія здійсниться! Стародавні архітектори влаштували акустику тут таким дивним чином, що звуки посилюються театром в кілька разів. Цей феномен змушує по-іншому поглянути на майстерність античних будівельників.

Захоплююча розповідь екскурсовода TEZ TOUR, зібраний з документальних фактів культурній, спортивній та соціальній життя стародавніх греків, перенесе вас в епоху Олімпійських та Піфійських ігор.

Наш шлях з античності в середньовіччія продовжує прогулянка по старовинній лицарській частині міста Родос. Яскравим враженням стане відвідування Палацу Великого Магістра, де засідали 19 осіб, які правили всім Середземномор'ям. Пориньте у світ лицарської честі, італійської архітектури та грецької самобутності! Після багатьох лих і викликів історії Палац зумів зберегти свій первісний вигляд. У супроводі нашого екскурсовода, у вас буде можливість відвідати найбільші з його залів і познайомиться з їх значущими експонатами.

До того ж, ця прогулянка дає можливість побачити Старе місто, як при денному світлі, так і в світлі нічних ліхтарів. Прогулянка по брукованій вулиці лицарів перенесе вас в Середньовіччя. Ви відчуєте справжнє велич міста-фортеці з його значними стінами, широкими бійницями, ровами, колодязями і неймовірною історією лицарського Ордена Святого Іоанна Хрестителя.

Завершить чудовий вечір-вечеря в лицарській таверні в самому серці середньовічного міста. А після вечері передбачено вільний час для того, щоб ви змогли помітити різницю між Родосом вдень і Родосом при світлі нічних ліхтарів, адже саме в цьому і полягає вечірній чарівність Старого міста!br > < b > Формат проведення екскурсії < / b> < br > екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі до 20 осіб у супроводі російськомовного гіда.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 57 EUR, діти (3-11 років) - 30 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
Вечеря і вхідні квитки в Палац Великого Магістра.
У вартість не входить
  • Входной билет в церковь Богородицы Филеримской: 6 евро.
  • Входной билет во дворец Великих Магистров: 8 евро.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю