Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Греція
Острів Спиналонга - Агіос Ніколас
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 8 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Фортеця Спіналонга, Бухта Мегало Вафі, Місто Елунда, Озеро Вуліазмені, Місто Агіос Ніколаос, Фабрика оливкового масла Васілакіс,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Острови і море, В інше місто, З дегустацією, Водні прогулянки
Опис

Цікава і нестомлююча екскурсія.

На традиційному кораблику ви відвідаєте острів-фортеця Спіналонга, познайомитеся з її вражаючою історією і погуляєте по високих фортечних стін. Прямо з борту кораблика можна буде скупатися в найчистіших водах бухти Вафи.

Потім ви підете в курортне містечко Елунда, де відпочинете на пляжі і, при бажанні, пообідаєте в одній з таверн на березі моря.

В продовження нашої подорожі, ви прогуляєтеся вздовж кристального озера в самому центрі старого міста Агіос Ніколаос – ""критському Сен-Тропе"". Почуєте легенду про скарби, зробите романтичні фотографії і спробуєте місцеві солодощі.
А дегустація на критській олійниці, де виробляють не тільки оливкову олію, а й інші натуральні продукти і напої, стане смачним фіналом цікавої екскурсії!

Свистати всіх нагору! Наша морська прогулянка починається в портовому містечку Елунда. Сьогодні вам належить побувати у фортеці, яка завжди була справжньою грозою піратів. Запасайтеся зручним взуттям, головними уборами і сонцезахисним кремом – пливемо назустріч пригодам!

Залив Мірабелло-глибокий і закритий, тому вода тут чиста і майже завжди спокійна. На кораблі ви пришвартуєтеся до 450-річної фортеці Спіналонга. За всю історію нікому не вдалося взяти фортецю штурмом! У ?? столітті тут був створений великий лепрозорій. Але сьогодні, після тридцяти років дослідницької роботи, ніякої небезпеки не залишилося, і ви можете спокійно оглянути фортецю, яка відмінно збереглася, погуляти по фортечним стінах і зробити гарні фотографії. А професійний екскурсовод TEZ TOUR відкриє завісу таємниці над тим, як маленький острів зміг тримати оборону проти Османської імперії кілька десятиліть.

Потім кораблик привезе вас назад в Элунду. Колись на її місці стояло давньогрецьке місто Олунд, яке цілком пішло під воду-в прозорому Егейському морі досі можна побачити його руїни. Сьогодні Елунда – фешенебельний курорт, гордість грецької індустрії туризму. Тут створені всі умови для повної релаксації. Ви зможете пообідати в одній з рибальських таверн, відпочити на піщаному пляжі і скупатися.

Агіос Ніколас (Святий Миколай), третя точка маршруту, – одне з найромантичніших місць Греції. Це місто називають"маленькою Венецією"" за його особливу архітектуру, вузькі криві вулички та будинки, що нависають над морем. В самому серці містечка знаходиться прісне озеро Вулиазмени, 64 м глибиною і більше 130 м в діаметрі. Існує легенда, що на його дні лежать стародавні загублені скарби. Можливо, саме вам судилося побачити відображення золотих монет на водній гладі Вулиазмени! У Агіос Ніколаос наша група зможе не тільки прогулятися по самому романтичному кварталу містечка, але і в місцевій крамниці скуштувати на смак кращі "їстівні сувеніри" острова Крит.

Остання зупинка – на фабриці оливкової олії Василакис. Вас чекає невелика екскурсія по виробничому цеху і погребу, де в гігантських сяючих цистернах зберігаються десятки тонн грецького ""рідкого золота"". Ви зможете продегустувати мариновані, солоні і навіть зацукровані оливки, маслиновую пасту, різні солодощі і сім сортів оливкової олії, а також придбати вподобані вам продукти за цінами виробника.

Важливо знати

Формат проведення екскурсії: екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі 50-70 осіб. Плавання проходить на традиційному кораблику, де будуть тільки гості TEZ TOUR. Екскурсію проводить професійний російськомовний екскурсовод.
Тип ваучера: e-voucher.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 49 EUR, діти (3-11 років) - 29 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
Плавання на традиційному кораблику (Елунда — Спіналонга -30хв і Спіналонга — Елунда з колом навколо острова і зупинкою для бажаючих пірнути -45хв) включено у вартість екскурсії. Дегустація оливкової олії і смакоти в Агіос Ніколаос також включені у вартість екскурсії.
У вартість не входить
Обід. Вхідні квитки в фортецю Спіналонга (дорослі 8 євро, діти до 18-ти – безкоштовно)

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю