Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Таїланд
Аквапарк "Рамаяна"
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Аквапарк "Рамаяна",
    Тематика:
    Незвичайні, Активний відпочинок на природі
Опис

Будучи найбільшим аквапарком в Таїланді, Аквапарк «Рамаяна» увібрав в себе більше 50 кращих атракціонів і водних комплексів, безліч з яких не має аналогів в Азії.
Для Вас працюють близько 350 висококваліфікованих співробітників, в числі яких більше 100 рятувальників, які роблять ваш відпочинок комфортним і безпечним.
«Ramayana» пропонує вам дивовижний день за доступною ціною.
Все обладнання для аквапарку «Ramayana» було отримано від світових провідних партнерів, які постачають тільки якісні матеріали преміум-класу. Аквапарк гарантує Вам не тільки захоплюючі розваги, а й повну безпеку.
У величезному аквапарку ви з легкістю знайдете будь-які атракціони за допомогою інформаційних вивісок і докладної карти.

ВОДНІ ГІРКИ:

Гонки на матах - Цей атракціон спеціально для тих, хто хотів би спробувати свої сили в змаганнях з друзями на найшвидшому спуску лежачи на матраці. Стрімке вертикальне ковзання вниз, майже у вільному падінні, не залишить Вас без незабутніх вражень.

Водна фортеця - Атракціон Aqua Play чудова дитяча зона для дітей від 3 до 14 років. Розташовані тут дитячі гірки, водні гармати, невигадливі споруди з драбинками і численними фонтанчиками, здатні зайняти вашу дитину на цілий день. Весь цей час за безпекою на атракціонах стежать професійні інструктора-рятувальники.

Спіраль - Ви спускаєтеся на тюбе по спірально звиваючиму тунелю, велика частина якого закрита, безліч несподіваних поворотів і стрімких прискорень, змінюється м'яким приземленням в басейн в кінці шляху.

Аква сплеск - Тут малюки від 6 місяців до 6 років знайдуть багато цікавого від міні гірок до численних фонтанчиків, розбризкують воду в усі сторони, тим самим приводячи діточок в повний захват.

Річкова гірка -Ви спускаєтеся на тюбе вниз по жолобу і опиняєтеся в «ледачій річці», що запрошує Вас в захоплюючу подорож по хвилях, бульбашок з гейзерів, і містичними печерами з водоспадами.

Серпантин - Ви робите захоплююче ковзання вниз на тюбе, в частково закритому тунелі, підганяючим потужним потоком води, ви долаєте незліченну кількість поворотів і тільки потім плюхатися в басейн в кінці шляху.

Бумеранг - Один з найбільш хвилюючих атракціонів. Вам належить підкорити майже вертикальну стіну перш ніж сила всесвітнього тяжіння викине Вас в невеликий басейн. Вигуки захоплення гарантовані!

Пітон - Під час сплаву на груповому рафті вас поглинає закритий 6-метровий тунель, а захоплюючі коливання з одного боку в інший тільки додають гостроти відчуттям. Унікальні комбінації спіралей, поворотів, падінь і злетів гарантують незабутній спуск!

Акваконда - Під час сплаву на груповому рафті вас поглинає закритий 6-метровий тунель, а захоплюючі коливання з одного боку в інший тільки додають гостроти відчуттям. Унікальні комбінації спіралей, поворотів, падінь і злетів гарантують незабутній спуск!

Аквакостер - Вам належить подолати 240 метрів запаморочливих злетів і падінь на двомісному тюбе. Наявність двох таких атракціонів з однаковою траєкторією спуску, дозволяє влаштовувати захоплюючі змагання з друзями на найшвидший спуск по найдовшій трасі в світі.

Вільне падіння - Завдяки прямому різкого спуску вниз, Ви летите майже у вільному падінні, створюючи величезні бризки води, м'яко приземляєтеся в водну доріжку.

Мертва петля - Завдяки прискоренню на старті ви летите з колосальною швидкістю, як гонщик Формули 1, а сила тяжіння дозволяє зробити петлю в 360 градусів.


АТРАКЦІОНИ

«Рамаяна» - це набагато більше, ніж просто аквапарк з захоплюючими водними атракціонами. На величезній території аквапарку Ви знайдете найвишуканіші розваги як на воді, так і на суші. Нудно не буде - кожен зможе вибрати собі підходяще заняття. Додайте сюди ресторани і кафе з різноманітною кухнею і Вам зовсім не захочеться залишати аквапарк.


Лінива Річка - Найбільшим за розмірами атракціоном є «лінива Річка», розмірено несе свої води на протязі 600 метрів. Візьміть надувний круг (тюб) і рушайте в захоплюючу подорож по руїнах стародавнього міста, містичними печерами або просто поніжитися в променях ласкавого сонечка.

Подвійний хвильовий басейн - Атракціон Double Wave Pool - подвійний хвильовий басейн з довжиною пляжу 160 метрів. Тут Ви відчуєте справжній дух морського шторму і зможете покататися на хвилях.

Бар-басейн - Relax Pool Bar - це відмінна можливість відпочити і розслабитися в ніжних бульбашках басейну. Родзинкою цього місця є водний бар, розташований безпосередньо в басейні і готовий запропонувати гостям аквапарку різні прохолодні напої і коктейлі.

Спортивний басейн - Любителі водних видів спорту по достоїнству оцінять наш басейн Activity Pool, спеціально створений для занять активними видами спорту: водний волейбол, аква аеробіка та інші. Ви можете вболівати за свою команду розслабившись в бульбашках джакузі по краях басейну.

Фруктовий острів - Ще одне чарівне місце нашого парку - це Фруктовий острів з величною скульптурою, заглянувши всередину якої ви зможете досліджувати наскальні малюнки. Ми зберегли для вас первозданну природну красу острова - унікальний зелений ландшафт з річкою та озером.

Плавучий ринок - Прогулюючись уздовж річки не забудьте зазирнути на плавучий ринок. Спробуйте традиційні тайські страви у човнових торговців в національному одязі. Ви можете відпочити в бунгало, обзавестися чимось цікавим, перекусити, освіжитися холодними напоями і зробити цікаві фото.

Річкова прогулянка - Однією з головних визначних пам'яток аквапарку є Річка. Прогулюючись уздовж неї не забудьте зазирнути на плавучий ринок. Спробуйте традиційні тайські страви у човнових торговців в національному одязі. Ви можете відпочити в бунгало, обзавестися чимось цікавим, перекусити, освіжитися холодними напоями і зробити цікаві фото.

Пляжний футбол і волейбол - Відмінний спосіб скинути пару калорій і просто повеселитися з друзями, граючи в пляжний футбол або волейбол. А найчистіше пісок, доставлений спеціально з тропічних островів, принесе ще більше задоволення під час ігор.















Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 1750 ฿, діти (2-14 років) - 1400 ฿, немовлята (0-2 років) - 0 ฿
У вартість входить
Збірний трансфер в обидві сторони, вхідні квитки, обід
У вартість не входить
Оренда індивідуальних альтанок, камери схову, оренда рушників, масаж

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю