Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • ОАЕ
 Dubai Parks and Resorts
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 04.03.2020 до 10.05.2020, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: LEGOLAND® Dubai, LEGOLAND® Water Park, MOTIONGATE ™ Dubai, RIVERLAND ™ Dubai, BOLLYWOOD PARKS ™ Dubai,
    Тематика:
    Розважальні, Для дітей
Опис

У Дубаї відкрився найбільший комплекс парків розваг на Близькому Сході - Dubai Parks and Resorts. Цей унікальний курорт включає в себе три тематичних парки - BOLLYWOOD PARKS ™ Dubai, MOTIONGATE ™ Dubai, LEGOLAND® Dubai і аквапарк LEGOLAND® Water Park, а також Riverland ™ Dubai - торгова площа з численними ресторанами і магазинами.

1. BOLLYWOOD PARKS ™ Dubai

BOLLYWOOD PARKS ™ Dubai - перший в світі тематичний парк в стилі Боллівуду, де панує атмосфера пригод, романтики, музики і танців. Тут відтворено атмосферу знаменитої кіноіндустрії Мумбая з живими виступами, тематичними ресторанами та кінематографічними атракціонами.

2. MOTIONGATE ™ Dubai

MOTIONGATE ™ Dubai - найбільший на Близькому Сході тематичний парк, присвячений Голлівуду і об'єднує в собі три легендарні кіностудії - Sony Pictures Studios, DreamWorks Animation і Lionsgate. У Вас буде унікальна можливість опинитися по той бік екрану і зануритися в чарівний світ голлівудських фільмів.
MOTIONGATE ™ Dubai - найбільший парк з трьох парків, що входять в Dubai Parks and Resorts. У зоні Sony Pictures Studios Ви зможете пополювати за привидами, покататися на Чорному красені з «Зеленого Шершня», на американських гірках High Speed Chase, а найхоробріші можуть піднятися на вежу вільного падіння Blast off висотою 58 метрів в Зомбіленд (Zombieland).
У повністю критій зоні DreamWorks Zone розташовується 12 атракціонів, включаючи американські гірки, підземелля, а також інтерактивні зони, плюс п'ять майданчиків з живими виступами. Ви зможете побувати в гостях у героїв мультфільмів «Шрек», «Кунг-фу панда», «Мадагаскар» та «Як приручити дракона».

3. LEGOLAND® Dubai і LEGOLAND® Water Park.

LEGOLAND® Dubai - унікальний тематичний парк LEGO®, підходить для сімейного відпочинку з дітьми. На території парку LEGOLAND® Dubai розташовано більше 40 атракціонів, 15 000 різних фігур, зібраних з 60 млн. кубиків LEGO. Парк пропонує для Вас шість тематичних зон з розвагами і навчальними іграми.

Аквапарк LEGOLAND® Water Park розташований по сусідству з LEGOLAND® Dubai. Це перший аквапарк в регіоні, створений спеціально для сімейного відпочинку з дітьми. На території аквапарку більше 20 водних гірок, включаючи унікальний атракціон Build-A-Raft River з можливістю побудувати власний пліт з LEGO і зробити на ньому сплав по річці. Крім того можна побудувати свій власний човен з кубиків LEGO, а потім випробувати його на міцність і швидкість на атракціоні BUILD-A-BOAT.

На даній екскурсії Ви можете вибрати для себе ДВА найбільш вподобаних парки і відвідати їх в один день. Час перебування в парках - 6 годин.
Тривалість екскурсії, зазначена на сайті, не включає час в дорозі до парку розваг.
Час в дорозі до парку розваг (Dubai) з еміратів Аджман (Ajman) або Шарджа (Sharjah) може скласти приблизно 1.5 години в одну сторону, з еміратів Фуджейра (Al Fujairah), Рас-Аль-Хайма (Ras Al Khaima) може скласти до 2 годин в одну сторону.
Для відвідування парків повинна бути скромна форма одягу, прикриті плечі і коліна.
Формат проведення екскурсії
Дана екскурсія не передбачає супровід гіда.




Тип ваучера
e-voucher
Карта

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить
Вхідні квитки в будь-2 парку, трансфер.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю