Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Іспанія
Парк розваг Порт Авентура 1 день
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 30.09.2022 до 30.09.2022, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Port Aventura Park,
    Тематика:
    Незвичайні, Для дітей, Парки розваг, Концерти та шоу
Опис

У вартість даної екскурсії включений вхідний квиток на один день для відвідування парку "Port Aventura" і відвідування всіх атракціонів і вистав без обмежень.

Парк був побудований в 1995 році двома британськими компаніями Tussauds Group і Anheuser-Busch, а також американською компанією Universal Studios. Однак До 1997 Universal Studios вдалося викупити велику частину акцій, в результаті чого парк отримав ім'я Universal's Port Aventura. До 2000 року в комплекс увійшли 2 нових готелі та аквапарк Costa Caribe, а парк отримав нове ім'я - Universal Mediterranea. У 2004 році він був проданий компанії Criteria, знову змінив ім'я і повернувся до того, яке йому дали «при народженні». Сьогодні весь світ знає це місце як Порт Авентура.

Розташований він в популярному курортному місті Салоу, до якого від Барселони близько години їзди. Щорічно парк відвідує близько 3 мільйонів чоловік.

Це ідеальний тематичний парк розваг для незабутнього відпочинку з сім'єю, коханою людиною або друзями, який може похвалитися самою великою пропозицією розваг на півдні Європи; все це в унікальному місці з ідеальним кліматом.

Парк складається з шести тематічекскіх територій:
Середземномор'ї - це світ, куди ви потрапите відразу після входу. Ви побачите тут велика різноманітність ресторанів, барів і сувенірних магазинчиків. Але головне - тут вам належить випробувати свою мужність на атракціоні "Furius Baco" (відкритий в 2007 році). Прискореного 135 км / год за 3.5 сек. Саме на Середземномор'ї в високий літній сезон проходить нічне шоу "Fiestaventura" з красивими феєрверками, салютом і ходою прямо по воді.

 Дикий захід - наступний етап вашої подорожі. Любителі дикого Заходу будуть в захваті: ковбойських духом насичений саме повітря, а вдома, музика, пейзажі - все як в улюблених вестернах. Звичайно, не забуваємо і про пригоди. Атракціон "Silver River" - справжня річка з відчутними перепадами висот. Повірте, сухим з ??води не вийде ніхто!
"Stampida" - справжні американські гірки на дерев'яних вагонетках. Вагонетки наче змагаються між собою, хто ж приїде першим?

Потім розташувалася Мексика. Тут ви можете підкріпитися стравами мексиканської кухні в тематичних барах і ресторанах. І випробувати швидкість вільного падіння на атракцію "Huracan Condor" з висоти 100 метрів.

Наступна зупинка - Китай. Атракціон "Dragon Khan" змусить кричати навіть найсміливіших. Максимальна висота споруди - 45 метрів, швидкість руху становить 110 км / год і при цьому він робить 8 смертельних петель. Прямо в Китаї перебувати в Тібет і там 12 травня 2012 року було відкрито новий атракціон - гірка Шамбала, яка ще швидше і ще вище!

Полінезія - знаходиться між Середземномор'ям і Китаєм. Красива рослинність, схожа на дикі зарості джунглів, нагадує типове полинезийський пейзаж. Найпопулярніший атракціон цієї частини парку - "Tutuki Splash". Це подорож на човні в жерло вулкана, де в найнесподіваніший момент відвідувачам доводиться падати з висоти у водойму.

А для самих маленьких "Порт Авентра" приготував "Sesamo Aventura" - це ціле містечко Сезам де є величезний вибір атракціонів для відвідувачів (від 3 років): керовані рибки, літачки, що їздять по рейках, карусель «аероплан», уповільнене вільне падіння і багато інше.

Протягом усього дня в парку проходить близько 40 різних тематичних уявлень і шоу. Найбільш прославлені з них - це "Aloha Tahiti" танець-ритуал полінезійських індіанців, щоб закликати богів. Шоу барвистих птахів, храм вогню, шоу мильних бульбашок, кан-кан шоу і багато багато інших.


Невже таке можна пропустити ?!

Формат проведення екскурсії
Потрібно підійти з ваучером до турнікету на вході.
Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 51 EUR, діти (3-10 років) - 45 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість не входить
Вхідний квиток на швидкий прохід можна купити тільки всередині парку.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю