Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Греція
Острів Грамвуса - Балос
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 29.09.2021 до 02.10.2021, Четвер,
  • Пам'ятки по маршруту: Порт Киссамос, Острів Грамвуса, Фортеця Грамвуса, Лагуна Балос, Пляж Балос, Круиз вдоль побережья Северо-Западного Крита,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Церкви та монастирі, В інше місто, З дегустацією, Водні прогулянки
Опис

Ця екскурсія познайомить вас із самими важкодоступними і віддаленими, але чудово красивими місцями Криту. Ви зможете відчути себе справжніми піратами, підкорювати далекі моря! Винагородою за ваші подвиги стане неймовірний вид на" "поцілунок трьох морів" "- Іонічного, Егейського і Лівійського. Ваш відпочинок запам'ятається назавжди, а фотографії будуть гідні журналу National Geographic.

Програма розпочнеться о містечку Кіссамос, звідки на великому кораблі ви вирушите до острова-фортеці Грамвуса. Під час плавання побачите результат руйнівних землетрусів 66 і 365 років н.е. - підведення західній частині скельного підстави острова Крит. Вид, який відкривається на гігантські скелі і глибокі затоки вражає своєю красою. Стародавні камені, як ніби складені міфічними циклопами, виблискують на сонці всіма барвами від антрацитно-чорного до цегляно-червоного. Якщо вам пощастить, то біля входу в акваторію Іонічного моря зустрінуться логгерхеди каретта-каретта - єдині представники роду головастих морських черепах.

Причалюємо до острова-фортеці Грамвуса. Цей острів довгі роки була столицею Криту піратів. Легенди про героїв і зрадників про скарби і скарби живуть тут і сьогодні. Ви почуєте історію легендарного пірата Барбаросси, побачите затонулий на рифах корабель контрабандистів і гай гігантських диких алое і агави. Тут водяться дикі кролики і зайці, чайки і ластівки, а іноді з висоти фортеці в темно-синіх водах можна помітити блискучі спинки пляшконосих дельфінів афалін. Зі стін і веж відкриваються приголомшливі види.

Продовжуємо плавання. На борту великого двоповерхового судна до ваших послуг верхня відкрита палуба для прийняття сонячних ванн, верхня затінена палуба, нижня палуба з кондиціонером, бар і кафе, де протягом всього дня можна замовити обід, який включений у вартість екскурсії. В меню (на вибір) можуть бути: закуски, гарячі страви, сандвічі, салати, морозиво і прохолодні напої. У барі представлений вибір алкогольних напоїв за доступними цінами.

Друга точка на карті в програмі нашої морської екскурсії - чудовий пляж в лагуні Балос. Ви відпочинете в лагуні з чистим білим піском і дрібними природними басейнами. Саме тут знаходиться "" злиття трьох морів "": Іонічного, Егейського (Критського) і Лівійського, води яких в цьому незвичайному затоці набувають всілякі відтінки від темно-синього і блакитного до яскраво-бірюзового та зеленого. Місцеві жителі люблять розповідати про те, як колись тут провели свій медовий місяць англійський принц Чарльз і принцеса Діана. Білий дрібний пісок і прозора ідеально чиста вода порадують дорослих, а для самих маленьких тут є природні дрібні лагуни з глибиною води 30-50 сантиметрів і температурою води близько 30 ° С. Заради такої краси варто відправитися в подорож на інший кінець острова Крит!

Зверніть увагу: підйом і спуск з фортеці Грамвуса по стежці на горі становить близько 20-30 хвилин. Рекомендуємо взяти з собою: зручне взуття, головний убір, сонцезахисний крем, воду.
Формат проведення екскурсії
Екскурсія проводиться на комфортабельному автобусі в групі 50-70 чоловік в супроводі російськомовного гіда.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 51 EUR, діти (3-11 років) - 35 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість входить
Обід включений у вартість.
У вартість не входить
Квитки на корабель (дорослі 17,5 євро, діти до 13 – 8,0, діти до 3 років безкоштовно) і екологічний збір за відвідування пляжу (1 євро) оплачуються додатково.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю