Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Іспанія
Екскурсія по Мадриду і Толедо
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 10 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Площа Іспанії, Кафедральний собор, Пуерта-дель-Соль, Толедо,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Отже, ви збираєтеся в Мадрид! І тут без сторонньої допомоги не розібратися. Не втрачайте часу - вирушайте разом з нами в захоплюючу подорож на цілий день по двом столицям Іспанії: сучасному Мадриду і старовинним Толедо, який був першою столицею іспанської держави до 1561 року, аж поки Філіп II не переніс свою резиденцію в Мадрид.

Влаштовуйтеся зручніше в нашому комфортабельному автобусі - наша екскурсія починається, як ви вже здогадалися, в Мадриді. Це місто-космополіт з чудовою архітектурою і не менш дивною історією, про що вам буде розповідати гід по дорозі. Ми передбачили по шляху зупинки для того, щоб ви могли розім'яти ноги і пофотографувати.

Під час екскурсії ми покажемо вам найважливіші пам'ятки іспанської столиці: головний проспект Мадрида - Гран-Віа, найперший залізничний вокзал міста - Аточа, Ворота Алькала, фонтан Сибелес. Потім вас чекає прогулянка по бульвару Пасео дель Прадо, відвідування площі Іспанії та площі Колумба. Ви подивіться на Королівський Палац, Оперний театр, дізнаєтеся, де збираються городяни і гості столиці в новорічну ніч, і чому це місце називається площа Сонця (Пуерта-дель-Соль).

Тим часом ми вирушаємо далі в дорогу - нас чекає Толедо, колишня столиця і релігійний центр Іспанії, одне з найкрасивіших місць на планеті. Неспросте Толедо полюбився прославленому живописцю Ель Греко - він зобразив його в своїх роботах кілька десятків разів.

Для того, щоб оцінити красу міста, ми спочатку зупинимося на оглядовому майданчику на березі річки Тахо. А потім підемо оглядати історичну частину міста - середньовічні споруди, оточені фортечною стіною, всього два квартали, де неймовірні скарби чекають вас буквально за кожним поворотом лабіринту вузеньких вуличок. Це воістину музей під відкритим небом. Гуляючи по Толедо, ви побачите безліч церкв, соборів і синагог - століттями тут примудрялися пліч-о-пліч жити мусульмани, іудеї і християни.

Ви оглянете Кафедральний собор - один з найбагатших і найкрасивіших в Іспанії. Обов'язково купіть квиток і зайдіть усередину: крім розкішного оздоблення, тут ви зможете побачити картини Ель Греко, Тиціана, Рафаеля, Караваджо, облачення кардиналів, органи різних епох і інші старовинні цінні предмети. Також рекомендуємо вам відвідати церкву Сан-Томе (Santo Tome), в якій знаходиться один з головних шедеврів Ель Греко «Поховання графа Оргаса».
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія починається і закінчується на площі Іспанії.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 80 EUR, діти (4-11 років) - 55 EUR, немовлята (0-4 років) - 0 EUR
У вартість не входить
Вхідні квитки в платні об'єкти відвідування не включені у вартість екскурсії та купуються додатково на місці.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю