Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Андорра
Барселона оглядова (в міні-групі)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 11 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Собор Святого Сімейства, Парк Гуель, Будинок Батло, Будинок Ла Педреда, Площа Каталонії, Проспект Ла Рамбла, Старий порт,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні
Опис

Барселона - перлина Середземномор'я, столиця Каталонії. Історія міста налічує більше двох тисячоліть, і кожна епоха наклала особливий відбиток на зовнішній вигляд міста. Під час цієї екскурсії ви побачите безсмертні творіння Антоніо Гауді: собор Святого Сімейства, парк Гуель, будинок Батло і Ла-Педрери, а також площа Каталонії, площа Колумба і Старий порт, прогуляєтеся по Рамбле і отримаєте найприємніші враження про це красиве місто.

Архітектурні шедеври каталонської столиці пов'язані з ім'ям геніального зодчого Антоніо Гауді. «Гауді - це наше все», до цих пір говорять барселонці. Собор Святого Сімейства - альфа і омега шукань Гауді, а також парк Гуель - саме життєрадісне з його творів стали символами Барселони, без відвідування яких не можна в повній мірі оцінити своєрідність і багатство цього міста.

Свої проекти Гауді називав «органічними конструкціями». Найскладніші вироби він завжди виконував «на око», без креслень, тому, через відсутність авторських схем досі, вже друге століття, нікому не вдається закінчити великий барселонський собор! Собор Святого Сімейства (Саграда Фамілія) в Барселоні - альфа і омега шукань Антоніо Гауді, праця всього його життя.

Але ніхто не міг припустити, що зведення Саграда Фамілія затягнеться на століття. Воістину, не людині, а Богові завершувати подібні проекти. Недарма живе благочестива легенда про те, що на шпилях готичних колосів будівельники навмисно не закінчували самий верх! Можливо побоювалися, що небеса візьмуть занадто зухвалу, стрімку вежу за нову Вавилонську?

Інше творіння Антоніо Гауді - Парк Гуель, саме життєрадісне з його творів. Все в парку струмує, все звивається - і доріжки, і містки, і лавки, прикрашені мозаїкою з кераміки. Неповторним плодом багаторічної дружби Гауді з графом Гуель стало створення цього романтичного міста-саду на англійський манер. У парк ведуть сходи, прикрашені в центральній частині фантастичним драконом. Сходи ведуть до великого просторого Залу ста колон або «храму», в дійсності представляє собою цілий ліс колон. Колони доричного стилю підтримують крихітні купола сферичної скульптури, на них спочиває верхня площадка з «нескінченною» лавою, що є, без сумніву, одним з найчудовіших бельведерів Барселони.

парк Гюель
Прогулянка по парку з розповіддю про історію походження основних конструкцій парку, таких як: Будинок Гауді, Будинок Гюель, Будинок Адвоката, Зал 100 колон, парадні сходи, знаменита мозаїчна лава, оглядовий майданчик з панорамним видом на всю Барселону і пряникові будиночки цього парку. Відмінне місце, щоб зробити незабутні фото на пам'ять!

Саграда Фамілія
Прогулюючись навколо собору, ви зможете насолодитися видом трьох приголомшливих фасадів будівлі. Їх можна розглядати нескінченно, не дарма Саграда Фамілія є негласним символом Барселони і пам'яткою зі світовою популярністю. Наш гід розповість вам історію створення найзнаменитішого творіння великого архітектора Антоніо Гауді.

Будинок Батло і Ла Педрера (Будинок Міла)
Ще два неймовірних творіння Антоніо Гауді, у нас буде можливість побачити їх фасади і почути історію їх створення від нашого гіда.

Площа Каталонії, бульвар Ла Рамбла
З центральної площі Барселони ми проїдемо вздовж бульвару, відомого своїми живими статуями, квітковими кіосками та алеєю художників, звідки потрапимо в порт Вель.

Площа Колумба
Ви побачите знаменитий символ Барселони з оглядовим майданчиком на 60 метровій висоті.

Старий Порт з можливістю відвідати знаменитий барселонський Акваріум, а також у вас буде вільний час для прогулянки та обіду в готичному кварталі - найстарішій частині цього міста.

Ми зібрали в нашій програмі найяскравіші місця!

Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Група до 8 осіб. Вільний час в місті - приблизно 2 години.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 100 EUR, діти (1-10 років) - 90 EUR, немовлята (0-1 років) - 0 EUR
У вартість не входить
Програма не передбачає вхід в платні об'єкти відвідування. Будь-які вхідні квитки не включені у вартість екскурсії.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю