Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Чехія
Оглядова пішохідна екскурсія по старому і новому містах Празьким
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 11.11.2021 до 31.03.2022, щодня
  • Пам'ятки по маршруту: Костел св.Якуба, Костел Діви Марії перед Тином, Костел св.Мікулаша на Староміській площі, Костел св.Мартіна в стіні, Францисканський садок, Костел Діви Марії Сніжної,
Опис

В рамках даної програми вам пропонується оглядова екскурсія по місту з професійним російськомовним гідом. Формат індивідуальної екскурсії підходить тим, хто любить пересуватися по місту в своєму темпі і мати можливість коригувати програму екскурсії.

Маршрут включає два історичних регіони Праги: Старе і Нове міста Празькі. Ця програма підійде для тих, хто хоче не перевантажувати себе об'ємом інформації і километрів за один день, хто «не біжить по верхах», а хоче «розділити пиріг на частини» і смакувати Прагу в спокої і задоволенні циклу подорожей.
 
Ця екскурсія буде суцільне переплетення часів. Ну звичайно, адже Старе і Нове місто, скажете Ви. Але ... Нове місто було закладено в середині 14 століття і новим був тільки тоді. Так, що для нас, це історії давно минулих днів! Однак, ця екскурсія спеціально включає такий контраст в назві так, як Ви дійсно побачите старе і нове в одній динаміці, в одного життя. Відчуєте, що стара Прага це нова Прага.
 
Старт цього маршруту буде на самій головній площі Нового міста - Вацлавській, а завершення, на найважливішій площі для Старого міста - Староміської. Починаючи нашу прогулянку, Ви дізнаєтеся про святого з особливою місією - місією патрона або вічного правителя Чеських земель, князя Вацлава ... Ви побачите помпезний офіційний пам'ятник чеському патрону, виконаний в двадцятих роках двадцятого століття скульптором Мислбеком і здивуєтеся «в умінні чехів посміятися над собою» в роботі сучасного майстра Черни, також присвяченій цій патрону. Прямо серед урбаністичних місць, я покажу Вам затишний садок, запашний ароматами трав. За невеликим відпочинком в саду, ми поговоримо про святого Франциска і призначення ченців францисканців. Відвідування одного з найкрасивіших готичних храмів Діви Марії Сніжної, не залишить Вас байдужими своєю пишністю і величчю вівтаря. Поряд з настільки древньою архітектурою, Ви побачите і унікальні речі стилю кубізм і рондокубізм. Наша екскурсія буде не сухою історичною замальовкою, ми будемо говорити про людей, реальних людей, які робили чеську історію
 
Подорож по Старому місту почнеться з храму з цікавою назвою - св.Мартіна в стіні. Ви дізнаєтеся не тільки пояснення назви храму, а й побачити скам'янілого хлопчика-насмішника і проникніться страшною історією про страту біля будинку «Чорного хреста». По Старому місту Празького маршрут буде проходити в справжніх лабіринтах середньовіччя! І історії будуть самі середньовічні. Ви дізнаєтеся про відрубану руку, зустрічає будь-якого вхідного в костел св.Якуба про кинджал, що захищає смерть і картині, що захищає життя, про те, чому з безлічі храмів Праги, саме костел св.Мікулаша на Староміській площі дуже близький для православних, Ви побачите гордість Праги - найстаріші в світі, що йдуть годинник і почуєте легенду про майстра гануш. Цією зворушливою історією, а можливо і боєм Празьких курантів, завершиться наша прогулянка по Празі.
Формат проведення екскурсії
Пішохідна.
Ви побачите
костел св.Якуба, Унгельд, костел Діви Марії перед тином, костел св.Мікулаша на Староміської площі, Годинники Орлой, костел св.Мартіна в стіні, Францисканський садок, костел Діви Марії Сніжної, Пам'ятник св. Вацлаву на Вацловській площі, Пам'ятник "св.Вацлов на перевернутому коні", пам'ятник "Голова Франца Кафки".

Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить
Екскурсійне обслуговування в супроводі російськомовного ліцензованого гіда.
У вартість не входить
Квиток на громадський транспорт до місця початку екскурсії (до 1,5 євро).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю