Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Іспанія
День на Менорке
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 18 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Сьютаделла, Монте Торо, Маон, Бінібека Вель,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Незвичайні, Острови і море
Опис

Відкрийте для себе острів Менорка. Елегантна і спокійна "молодша сестра" Майорки, оточена бірюзовими бухтами, знаменита своїми археологічними розкопками доби неоліту, під охороною Біосфера, колишня колонія Великобританії ... Невеликий острів в Середземному морі без сумніву гідний бути відкритим гостями Майорки.
Ми вирушаємо на Менорку на поромі, який доставить нас в порт міста Сьютаделла. Звідси починається наша екскурсія. Нашою першою зупинкою стане найвища точка острова, гора Монте Торо, де з висоти 358 метрів ви побачите весь острів цілком. Тут же знаходиться маленька церква і монастир.
Центральна дорога Менорка веде в самий східне місто не тільки Балеарского архіпелагу, але і Іспанії Маон. Це місто стало столицею Менорка в 18 столітті, коли острів належав Великобританії. Тут безліч будівель в британському стилі, проводиться знаменитий джин Xoriguer. У містечка-порту незвичайна берегова лінія і красивий силует.
Далі ми прямуємо до одного з найзнаменитіших місць Менорки - крихітної білосніжної і неймовірно фотогенічного села на березі моря Бінібека Вель. Вона була побудована в 1968 році повністю повторюючи план типового рибальського селища Менорки. Це містечко без сумніву є самим фотографованим куточком острова, а його вузькі криві вулички, химерні форми будинків і церкви кипенно-білого кольору на тлі синього моря залучають всіх гостей острова.
Неможливо дізнатися Менорку, що не відвідавши старовинну столицю острова місто Сьютаделла. Це місто, елегантний, аристократичний зачаровує з першого погляду. Площа Борн з будівлею мерії і палацами аристократії, Кафедральний собор, пішохідні тінисті вулички з красивими магазинами і кафе і, звичайно ж, порт незвичайної форми. Тут можна купити традиційне взуття Менорки, сири, якими славиться острів. Прогулянкою в місті Сьютаделла завершиться наш день на острові Менорка. Ми сідаємо на паром і повертаємося на Майорку.
Після бронювання просимо відправити прізвища та імена всіх пасажирів з номерами паспортів на електроннний адреса mallorca@teztour.es Нам потрібні ці дані для бронювання квитків на пором.
Обов'язково взяти з сабой паспорт! Без паспорта вас не допустять на паром!
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна, пішохідна і переїзд на поромі.
Ви побачите
Екскурсія може проводитися на декількох мовах, присутність російського гіда обов'язково.
Тип ваучера
printed-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 90 EUR, діти (1-11 років) - 50 EUR, немовлята (0-1 років) - 0 EUR
У вартість входить
Пором на Менорку і назад, екскурсійний автобус і гід на Менорці.
У вартість не входить
Трансфер до порту Алькудії, звідки відходить пором на Менорку (трансфер 20 євро в обидва кінці, оплата на місці), обід

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю