Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Австрія
Зальцбург (з курортів долини Циллерталь)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 13 годин
    Проводиться: з 28.02.2020 до 13.03.2020, П'ятниця,
  • Пам'ятки по маршруту: Зальцбург, монастир Св. Петра, кафедральний собор Зальцбурга, Халь, Куфштайн,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні
Опис

Подорож в один з найстаріших і найкрасивіших міст не тільки Європи, а й світу не залишить Вас байдужим. У шляху Вас будуть супроводжувати романтичні австрійські та баварські пейзажі. А пішохідна прогулянка по історичному центру Зальцбурга, внесеного до списку Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО, познайомить Вас з найбільш відомими пам'ятками цього чудового міста.

Знайомство з містом відбудеться в романтичних кулісах палацово-паркового ансамблю Мірабель. Палац цей був побудований на початку сімнадцятого століття зальцбурзьким архієпископом Вольфом Дітріхом для своєї коханої Соломії Альт, що стала також матір'ю п'ятнадцяти дітей цьої могутньої людини. Звідси, з парку Мірабель відкривається виключно красивий вид на куполи і дзвіниці старого міста і що височіє над ним величезну середньовічну фортецю Хоензальцбург, в'язнем якої, до речі, закінчив свої дні колись всесильний Вольф Дітріх.

На шляху до історичного центру міста нам зустрінеться будинок, що належав знаменитому диригенту минулого століття Герберту фон Караянов. Але славний своїми багатими музичними традиціями Зальцбург подарував нашому світові не тільки музикантів. З таким же успіхом його можна назвати і батьківщиною великих вчених. Одним з них був фізик Крістіан Доплер, будинок якого також одна з міських визначних пам'яток.

Зальцбург - це і місто церкв і монастирів. Монастир Святого Петра був заснований тут ще в 6 столітті, а кафедральний собор Зальцбурга і церква Святої Трійці є справжніми перлинами архітектури епохи бароко.

Прикрашену кованими вивісками купецьку вулицю Гетрайдегассе з будинком, де народився найвідоміший уродженець Зальцбурга Моцарт, Університетську площу з будівлею старого університету і університетською церквою, Єврейську вулицю з її маленькими і затишними лавками, заставлену Фіакр величну резидентську площу з колишньою резиденцією князів-архієпископів, все це і багато іншого побачите Ви в ході цієї цікавої екскурсії.

А час, що залишився вільний час можна просто посидіти за чашкою кави в кафе, пообідати в одному з численних ресторанів, прогулятися по міських крамницях або навіть піднятися на фунікулері до фортеці Хоензальцбург, звідки відкривається зовсім інший, незабутній вид на місто.

Прохання при бронюванні обов'язково вказувати номер телефону для зворотнього зв'язку.
Формат проведення екскурсії
Змішана - автобусна і пішохідна, з російськомовним водієм. Тривалість пішохідної екскурсії по Зальцбургу - приблизно 2 години. Екскурсія по місту проводиться професійним російськомовним гідом.

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 95 EUR, діти (3-14 років) - 70 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість не входить
Вхідні квитки в фортецю і на фунікулер.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю