Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Італія
Оглядова екскурсія по Риму
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 3 години
    Проводиться: з 25.11.2021 до 31.03.2022, Неділя, Понеділок, Середа, Четвер,
  • Пам'ятки по маршруту: Площа Campo dei Fiori, Пантеон, Площа Венеції, Капітолійський Пагорб, Вулиця Імператорських Форумів, Колізей (огляд зовні),
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Незвичайні
Опис

Ваш маршрут розпочнеться на знаменитій Кампо деї Фіорі. Забудова площі відрізняється хаотичністю: тут перемішані заїжджі двори і будинки ринкових торговців (на площі і зараз ведеться торгівля овочами та рибою). Про те, що на Кампо деї Фіорі довгий час влаштовувалися публічні страти, нагадує статуя Джордано Бруно, яка була встановлена в 1889 році на місці, де був спалений філософ.

Далі Вам належить огляд відомого Пантеону, храму всіх богів, освяченого пізніше як християнська церква Святої Марії і Мучеників. Крім сакрального значення Пантеон має значення і особистісно-історичне - так, наприклад, тут похований Віктор Еммануїл II, що згуртував колись італійську націю разом з Джузеппе Гарібальді. Далі, маршрут екскурсії лежить через Площу Венеції, де тривалий час в красивому палаці знаходилося Посольство Венеціанської Республіки, а також тут в іншому палаці жила Летиція Рамоліно, відома як «Мадам-Мати» або, простіше кажучи, мати Наполеона Бонапарта. Далі Ви відвідаєте один з семи пагорбів, на яких колись і був споруджений Рим, відомий Капітолій, де проходили засідання сенату і народні збори.

Після Капітолію Ви відвідаєте Римський і Імператорський Форуми - площі, де знаходилися такі важливі будівлі, як курія (місце засідання сенату) або Коміціум (місце народних зборів). Форуми відомі тим, що об'єднали в собі функції ринку і політичного центру міста.

Екскурсійний маршрут закінчиться оглядом Тріумфальної Арки Костянтина і Колізеєм. Колізей, найбільший амфітеатр античного Риму, що будувався протягом восьми років, який спостерігав гладіаторські бої та інші змагання, вже давно став візитною карткою міста. Це чи не сама масивна споруда стародавнього світу, що збереглася до наших днів.

Не забудьте надіти зручне взуття і вирушайте на екскурсію по Риму! Для Вашої зручності Вам будуть надані навушники.

Просимо звернути увагу: відвідування святих місць дозволено тільки в скромному одязі. Не допускаються відкриті майки, короткі шорти і спідниці вище коліна (плечі і коліна повинні бути закриті), для жінок обов'язкова наявність хустки на голову при вході в храми та інші святі місця. Ми рекомендуємо брати з собою на екскурсію питну воду, головний убір, сонцезахисні окуляри.
Формат проведення екскурсії
Пішохідна. Від місця збору до місця початку екскурсії туристів підвозять на комфортабельному автобусі. Екскурсія закінчується біля Колізею.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 30 EUR, діти (3-12 років) - 15 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість не входить
Відвідування Колізею всередині не входить в програму і пропонується в рамках окремої екскурсії "Колізей і Палатинский пагорб".

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю