Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Домінікана
Самана "Тропічний рай" Індивідуальний тур
Відправлення з:
  • Тип: Індивідуальна
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Півострів Самана, Залив Самана, Столиця півострова - Самна Санта Барбара, східні Кордильєри, Пляж Рінкон, Річка «Кайо Фріо», Мангрові зарості, Водоспад Ель Лимон, Острів Кайо Левантадо (Бакарді), Гора Редонда,
    Тематика:
    Оглядові, Незвичайні, Острови і море, Авторські, Активний відпочинок на природі
Опис

Захоплююча подорож і відвідування найкрасивішого регіону Домінікани.
Ви підете до затоки Самана на комфортному мікроавтобусі по мальовничій дорозі, що проходить через Східні Кордильєри. По прибуттю в рибальське село під назвою Лас Каньітас, розташовану на березі затоки Самана, Вам буде запропонований легкий сніданок, далі Вам належить перетнути затоку на швидкісному човні.
На півострові Ви зможете відвідати на вибір Пляж Рінкон або Водоспад Ель Лимон
1) Пляж Рінкон, вважається одним з найкрасивіших пляжів Самани, який розташований в тихій і красивій бухті. Ви зможете вдосталь накупатися на пляжі і зробити красиві фото з зачаровуючими пейзажами, перед поверненням з пляжу, Ви зможете викупатися в прісній річці з прохолодною, кристально чистою водою на березі якої ростуть Мангрові зарослі.
2) Водоспад Ель Лимон розташований в джунглях і має висоту в 43 метра. Від ранчо до водоспаду Вам доведеться добиратися на конях, це виключно спокійна прогулянка на конях по джунглях з супроводжуючим протягом 30 хвилин. По дорозі Ви зможете побачити місцеву флору і фауну. Не забудьте скупатися у водоспаді, адже за легендою, купання в цьому водоспаді приносить багатство.
На зворотньому шляху, Вас чекає смачний обід домініканської кухні на пляжі з видом на острів «Бакарді».
Далі, Вас чекає морська, коротка прогулянка на швидкісному човні і відвідування знаменитого острова Бакарді (Кайо Левантадо), де Ви також зможете викупатися і покуштувати найсмачніший в Домінікані коктейль "Піно Колада» подається в свіжому ананасі.
На зворотньому шляху Ви зробите зупинку біля гори «Редонда. Вас чекає підйом на гору на спеціальному транспорті. На вершині гори Ви зможете насолодитися неймовірними видами Атлантичного океану і Східними Кордильєрами. Так само на вершині є безліч різних аксесуарів для красивих фото. І звичайно, ви зможете погойдатися і сфотографуватися на одній з декількох качель, розташованих на краю гори.
Повірте, цей день залишиться в Вашій пам'яті на довгі роки, і Ви обов'язково захочете повернутися в райський куточок з назвою Самана.
Програма може змінюватися відповідно до побажань гостей.

вартість:
Для 2-х осіб - 990 дол. (Мінімальна вартість)
3-4 людини - 1070дол.
5-6 чоловік - 1130 дол.

Додаткова інформація:
- Для бронювання екскурсії, необхідно внести оплату в розмірі 990 дол. США
- На всіх наших екскурсіях надається комфортабельний транспорт з Wi Fi
- На екскурсію, можна замовити професійного фотографа для фотосесії. Вартість 250 дол.

РЕКОМЕНДУЄМО !!!
- На півострові придбати Кокосове масло ручного виробництва, орієнтовна вартість - 10 дол, а також різні тропічні фрукти
- Спробувати справжній карибський коктейль "Піно Колада» в ананасі, орієнтовна вартість - 5-10 дол.
- Спробувати кокосовий хліб і молодий сир Саманійского домашнього виробництва

Формат проведення екскурсії
Змішана, автобусна, пішохідна, морські переходи на швидкісному
човні, кінна прогулянка
Ви побачите
Півострів Самана, Залив Самана , Столиця півострова - Самна Санта Барбара, Східні Кордильєри, Пляж Рінкон, Річка «Кайо Фріо», Мангрові зарослі, Водоспад Ель Лимон, Острів Кайо Левантадо (Бакарді), Гора Редонда
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
залежить від кількості осіб
У вартість входить
Російський гід, транспорт, обід, алкогольні та безалкогольні напої, вхідні квитки на гору «Редонда»

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю