Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Італія
Екскурсія в Верону і на о. Гарда з Лідо ді-Єзоло
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: озеро Гарда, замок Сірміоне, вілла Марії Каллас, будинок Ромео, будинок Джульєтти, амфітеатр Арена, базиліка Сан-Зено,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура
Опис

Озеро Гарда - один з рідкісних смарагдів північній частині країни. Обрамлене на півночі горами, що рятують від холодних вітрів, воно прекрасно в будь-який час року.

Півострів Сірміоне, що врізається в блакитні води з південного краю озера, простягнувся приблизно на 4 км. Його природна краса і відмінні термальні води захоплювали багатьох, в тому числі поетів Катулла і Кардуччі, які прославили Сірміоне в своїх віршах. Тут же знаходиться вілла Марії Каллас, відомої оперної співачки, яка пережила драматичну історію кохання з Онасіс. У рамках нашої програми у вас буде вільний час для того, щоб скупатися в озері.

Сам замок в Сірміоне був зведений Веронським Скалігер в XIII столітті в якості військової цитаделі. Поставлений всередині древніх стін, що оперізував середньовічний посад, він за своїми шляхетним формам заслужено є найкрасивішим замком скалігерской епохи. На його нижньому поверсі експонуються різні статуї і архітектонічні фрагменти минулих епох, в той час як з вершини донжона, піднявшись по 146 ступеням, можна насолодитися чудовим видом містечка і озера.

Верона відома у всьому світі завдяки Вільяму Шекспіру, який обрав місцем дії своєї безсмертної трагедії "Ромео і Джульєтта" будинки, вулиці і площі цього міста. У місті можна відвідати місця, пов'язані з історією Ромео і Джульєтти. Недалеко від Пьяцца делле Ербе, на вулиці Віа Капела знаходиться будинок Джульєтти, згідно з легендою належав родині Капулетті. Бар на вулиці Віа Деллі Арку Скаліджерів носить ім'я "Будинок Ромео".

Однак Верона знаменита не тільки цими іменами. Місто по справедливості пишається давньоримським Амфітеатром, відомим також під назвою "Арена". Колись на ній проводилися гладіаторські змагання, полювання, а з 1913 року, коли тут вперше була представлена ??опера «Аїда», Арена стала найвідомішим театром під відкритим небом. До одним з найцікавіших пам'яток Верони можна віднести базиліку Сан-Зено, яка датується 1120 роком. Центральний фасад базиліки прикрашений величезним вікном-трояндою, прозваним городянами "колесом фортуни" через фігурок людей, розташованих по його окружності і як би підносяться вгору або скидає долею. Найбільший пам'ятник середньовічної світської архітектури - замок Веккіо, побудований в XIV столітті правителем міста герцогом делла Скала в якості власної резиденції. З 1925 року замок став музеєм, де виставлені венеціанська живопис і скульптура періоду 14-17 ст., Включаючи роботи Пізанелло, Веронезе, Тиціана і Тінторетто.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Екскурсія проводиться професійним російськомовним гідом. Приблизний час у дорозі до Верони: 2 години. Вільний час на озері: близько двох годин.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 60 EUR, діти (3-11 років) - 30 EUR, немовлята (0-3 років) - 0 EUR
У вартість не входить
Вхідні квитки (екскурсія не передбачає вхід всередину платних пам'яток).

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю