Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Іспанія
Вальдемосса і справжня Майорка (в міні-групі)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 6 годин
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Трамунтана, Вальдемосса, Дом Святой Каталины Томас, Келья Фридерика Шопена, Мис Са Форадада,
    Тематика:
    Оглядові, Історія та культура, Незвичайні, Для дітей, Церкви та монастирі
Опис

Одна з найкрасивіших і пізнавальних екскурсій нашої програми для невеликих груп. Маршрут пролягає із заходу на схід по мальовничих дорогах гірського пасма Трамунтана.

Романтика, аристократизм, жива історія Майорки відкриються Вам в цій захоплюючій поїздці.

Садиба Ла Гранха підкорить Вас своїм багатством, привітністю і чарівністю старовини. Прекрасні сади, фонтани, кілька тисяч дбайливо збережених предметів старовини ...
Місце, де знаходиться Ла Гранха було відомо ще за часів римлян завдяки своїм потужним і найчистішим підземних джерел. Пізніше тут оселилися ченці, а через кілька століть садиба була придбана однією з найбільш знатних родин на острові. Тоді і почалося будівництво просторого панського будинку. Зараз в ньому представлена ??унікальна колекція, рівної якій немає на острові. До речі, господарі Ла Гранха могли і не виїжджати за її межі. Все, що було необхідно для життя вироблялося тут. У садибі працювало близько півсотні людей, які працювали в численних майстерень, цехах, пекарнях ... Ви скуштуєте типові майоркінскіе солодощі і вина.

Нашою наступною зупинкою стане Вальдемосса, другий після Пальми за популярністю містечко-музей на острові. Бруковані вулички, затишні, як ніби пряникові будиночки місцевих жителів, квіти на кожному розі ... Вальдемосса це не тільки затишне гірське містечко, а й місце пов'язане з життям і творчістю знаменитої і дивної пари Фридерика Шопена і Жорж Санд.

Після свого приїзду на Майорку Жорж Санд писала друзям: "Небо як бірюза, море як блакить, гори як смарагд. Вночі гітари і спів годинами. Величезні балкони з виноградними гронами на головою, мавританські стіни ..."

Тут вони оселилися восени 1838 року в похмурому і порожньому монастирі, де були створені музичні та літературні твори, що входять зараз до скарбниці світового мистецтва. Монастир Картуха, одне з найстаріших будівель в містечку, несподівано здивує Вас своїми квітучими терасами, звідки відкривається вид на гори і Вальдемосса. Ми рухаємося далі по прекрасній гірській дорозі до мису Са Форадада. З давніх-давен це місце використовувалося в оборонних цілях, його єдиною спорудою довгий час була велика вежа для спостережень за морем. «Вивітрений мис» Са Форадада - це унікальний каприз природи і найкрасивіший панорамний вид на півночі острова! Дорога веде нас далі на північ в напрямку села Дейя. Її будинки побудовані на гірських урвищах і рукотворних арабських терасах, серед вікових олив і сосен. Контрастне поєднання моря, скель і багатої рослинності перетворили село в улюблене місце відпочинку і натхнення для творчої богеми. Помилуватися видом Дейі можна з вершини пагорба, де відкривається захоплюючий вид на море і саме село, з кам'яними, кольору печеного хліба будиночками.

Запрошуємо Вас в захоплюючу подорож "між небом і землею" по гірському пасмі острова Майорка Трамунтана!

Формат проведення екскурсії
Змішана - автобусна і пішохідна.
Тип ваучера
e-voucherм

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 60 EUR, діти (2-11 років) - 35 EUR, немовлята (0-2 років) - 0 EUR
У вартість входить

Услуги гида, комфортабельный автобус, входной билет в келью Фридерика Шопена.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю