Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Чехія
Мюнхен і замки Баварії (2 дн.)
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 39 годин
    Проводиться: з 17.06.2020 до 31.10.2020, Середа,
  • Пам'ятки по маршруту: Замок Нойшванштайн, Замок Ліндерхоф, Фрауенкірхе, Місто Обераммергау,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні, Авторські
Опис

Мюнхен лежить біля підніжжя баварських Альп, це місто - музей під відкритим небом. Він приваблює туристів не тільки своєю багатою культурою, прекрасними парками, архітектурою в стилі готики і бароко, але і бурхливим нічним життям, і, звичайно, пивними залами. Адже, що може бути краще, ніж насолодитися знаменитим на весь світ баварським пивом. У місті безліч пам'ятників, великих музеїв і художніх галерей.

Серед визначних пам'яток - Нова Ратуша, Стара Ратуша. У Ратушній вежі знаходиться Музей іграшок, фонтан Ріндермаркта і Церква Азамкірхе, пішохідна зона і церква Фрауенкірхе, церква Театінеркирхе і потім - Резиденція Баварських герцогів, Монетний Двір, Старий Двір.

Після екскурсії по Мюнхену, приблизно о 17:30 на вас чекає переїзд в місто Обераммергау. Програма передбачає проживання в традиційному альпійському готелі 3 * в Обераммергау.

На крутій скелі, що височіє над озером Альпзее, над бурхливим урвищем ущелини Пеллатом височить романтичний замок Нойшванштайн - палац з загостреними баштами і зубчастими стінами. Побудований в 1869-1886 роках за наказом короля Людвіга II в справжньому стилі старих німецьких лицарських замків. Тронний зал, спальня, їдальня, вітальня, співочий зал та інші приміщення замку багато прикрашені настінним живописом, картинами, гобеленами, різьбленням, золотим шиттям. Тут панує атмосфера сценічних образів Ріхарда Вагнера, оживають персонажі і герої міфів німецького середньовіччя. Стоячи на висячому мосту, що перетинає ущелину Пеллатом на висоті 92 м над 45-метровим водоспадом, можна одним поглядом окинути невинно-романтичний ландшафт царства гір навколо замку Нойшванштайн.

Також Ви познайомитеся з приголомшливим замком Ліндерхоф, який по праву вважається молодшим братом французького Версаля.

Замок Ліндерхоф до найдрібніших деталей підкреслює елегантну французьку розкіш. Будівельників і скульпторів неодноразово посилали до Франції для детального вивчення Версальського палацу. Наслідуючи свого кумира Королю-Сонцю Людовику XIV, баварський король побудував Ліндерхоф як храм сонця, символом якого став павич. Статуї павича прикрашають зали, павільйони та алеї комплексу. У центрі цієї розкоші - портрети, погруддя і статуї французького короля.

Формат проведення екскурсії
Автобусна, пішохідна, ніч в готелі в Німеччині.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 115 EUR, діти (1-11 років) - 115 EUR, немовлята (0-1 років) - 0 EUR
У вартість входить
Сніданок після ночі в готелі.
У вартість не входить
Обід вечеря. Вхідні квитки оплачуються додатково на місці (загальна вартість всіх вхідних квитків 25.- Євро). За проживання в одномісному номері необхідна доплата в розмірі 15 євро на місці.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю