Популярные направления TEZ TOUR:
  • всі країни
  • Summer
  • Все включено
  • Гірськолижні
  • Екзотика
  • Екскурсійні
  • З дітьми
  • Зима
  • Пляжні
  • Екскурсії
  • Австрія
Екскурсія до Мюнхена
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 12 годин
    Проводиться: з 03.03.2020 до 13.03.2020, Середа,
  • Пам'ятки по маршруту: Марієнплац, Стара і Нова ратуша, Фрауенкірхе, церква Св. Михайла, собор Св. Петра, Хофбройхауз,
    Тематика:
    Оглядові, Культурно-історичні, Шопінг, З гірськолижних курортів
Опис

Ви зробите захоплюючу поїздку в Мюнхен, названий так на честь ченців-бенедиктинців -« M?nche », колишніх перших тутешніх поселенців. Вас чекають цікаві пам'ятки, якими так славиться баварська столиця. З моменту свого заснування місто не раз стало центром подій, які багато в чому визначили хід світової історії. Багато чого в Мюнхені нагадує про трагічну історію періоду нацистського правління. у 1923 році тут стався «Пивний путч», коли прихильники Гітлера зробили спробу захопити владу. А після приходу нацистів до влади в 1935 році Мюнхен отримав від Гітлера особливий титул - столиця руху. Під час другої світової війни Мюнхен 71 раз піддавався бомбардуванням і був сильно зруйнований, але потім відновлений. Сьогоднішній Мюнхен - один з найважливіших політичних і економічних центрів Німеччини.

Професійний російськомовний гід проведе вас по історичному центру міста і розповість про найцікавіше. Ви побуваєте на одній з найкрасивіших площ Європи - Марієнплац, з самого заснування міста колишнім центром міського життя. Справжньою окрасою її є велична будівля Нової ратуші. Побачите найстарішу, засновану в 12 столітті парафіяльну церкву Мюнхена - собор святого Петра. Вас чекають величезний, головний міський Собор і символ Мюнхена - Фрауенкірхе; і одне з найбільш чудових творінь епохи Відродження в Німеччині - церква святого Михайла. У ній знаходиться усипальниця королів і князів династії Вітельсбах, серед яких і Людвіг II Баварський, який увійшов в історію як «казковий король». На особливу увагу заслуговує найстаріша придворна пивоварня Мюнхена - легендарна пивна «Хофбройхауз». Старовинні дерев'яні столи тут поцятковані автографами відвідувачів, серед яких було багато відомих особистостей. У Мюнхені є багато такого, чим не можуть похвалитися інші німецькі міста. Наприклад, музеї баварської столиці - їх тут більше п'ятдесяти. Багато з них створювалися протягом століть і є місцем паломництва любителів мистецтва.

Місто знамените гостинністю своїх мешканців, численними баварськими святами, які можуть подарувати приїжджим масу вражень, своїм бурхливим нічним життям і, звичайно, своїми пивоварнями. У місті знаходяться шість великих пивоварень, які постачають пиво знамените на весь світ і проводиться ось уже дві сотні років Октоберфест - свято пива, кренделів, смажених курочок і каруселей, на який щорічно з усього світу з'їжджаються мільйони любителів цього напою. Але пивний Мюнхен радий своїм гостям цілий рік. Це відображає і сучасний девіз міста: «Мюнхен любить вас».

Мюнхен надає своїм гостям можливість зробити відмінний шопінг. Безліч сучасних торгових центрів, бутиків всесвітньо відомих брендів, невеликих магазинів і, звичайно ж, сезонні розпродажі, коли знижки досягають часом 70%, - все це робить Мюнхен дуже привабливим місцем для тих, хто любить порадувати себе покупками.

Прохання при бронюванні обов'язково вказувати номер телефону для зворотнього зв'язку.
Формат проведення екскурсії
Змішана: автобусна і пішохідна. Програма передбачає трансфер з російськомовним супроводжуючим, екскурсію по історичному центру з професійним гідом.
Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 80 EUR, діти (2-11 років) - 60 EUR, немовлята (0-2 років) - 0 EUR
У вартість не входить
Вхідні квитки.

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій. Детальніше
Приймаю