Ресторан в Іспанії запустив "віртуальних офіціантів", щоб не контактувати з клієнтами
Ресторан на північно-східному узбережжі Середземного моря в Іспанії став першим закладом громадського харчування, який дозволив клієнтам уникнути безпосереднього контакту з персоналом і мінімізувати ризик інфікування COVID-19.
Про це повідомляє Reuters.
Відвідувачі можуть проглядати меню, замовляти й оплачувати через спеціальний додаток на своїх телефонах, який інтегрували у систему замовлень закладу. Співробітники керують замовленнями з екранів за стійкою бара.
Також додаток дозволяє відстежувати процес приготування страви аж до моменту, коли вона з’явиться на столі.
Джерело: УНІАН
Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
Для зручності користувачів, надання персоналізованої інформації, запам'ятовування особистих переваг і налаштувань сайту наш сайт використовує файли cookie та інші аналогічні технології. Для користування сайтом Ви повинні підтвердити Вашу згоду на використання зазначених технологій.
Детальніше
Приймаю